Fleky na vypraném prádle. Poradíte, prosím?

poopsie
16. čer 2021

Ahoj holky, uz jsem z toho zoufala.
Mam rok starou pracku a od zacatku dela sede skrvny po vyprani :(
Pouzivam praci gel a avivaz ... naleju to do tech nadobek (mame pracku s hornim plnenim) a necham prat obvykle na 2 hod na 40 stupnu. A je uplne jedno jestli tam dam prasek nebo gel s avivazi.
Jednou za cas pracku proliju octem a necham prat na 60.
A porad ty fleky! Vzdy na nejakem tricku najdu! Prijde mi to jak od avivaze nebo co.. setkal jste se s tim nekdo?? Poradi nekdo prosim?

fyii
16. čer 2021

Jo takovy fleky maji deti na vecech, kdyz se polejou bublifukem, dolu to nejde nicim..

alubif
17. čer 2021

Tchyně u pračky s horním plněním lije přípravky rovnou do bubnu. Jinak takové fleky mi dělala pračka když ji odcházelo ložisko, byla to nějaká kapalina s mazivem.

ovin
17. čer 2021

@poopsie Jestli máte bublifuk, je to jasné. Také jsem podezirala pračku. Vyprat to nejde vůbec ničím.

anakolut
17. čer 2021

@poopsie Taky mi to přijde jako od bublifuku. Když odcházela ložiska, tak byly skvrny jiné. Menší, jen mastné, černé šmouhy.

hanyzka11
17. čer 2021

I u nás toto udělal bublifuk. A než jsem to dala do pračky, má triků nebylo skoro nic. Je to na vyhození.

handulkak
17. čer 2021

Zrovna teď to řeším se segrou. Má to na všech tilkach. Ale bublinek nemá. Pracka nova..

evolf
17. čer 2021

U nás stejné fleky. Ale já podezírám polévku nebo nějaké mastné jídlo. A na to se v pračce nachytá špína (např. písek ), které je na ostatním dětském oblečení dost😊

dashyyy
17. čer 2021

@handulkak mně to u jedné pračky dělala aviváž
jinak teda normálně se neúčastním podobných aktivit a nemám tyhle hurá věci ráda, ale kolegyně mi na fleky z pampelišek donesla prášek, jakéhosi agenta z eurony a on ty třikrát zapraný fleky normálně dostal dolů, musela jsem to teda v tom vyprat dvakrát, ale mikina jak nová.. tak jsem zkusila další flekatá trika naší malé, to je dobrý čuně, a všechno zachráněno jako nové

poopsie
autor
17. čer 2021

@dashyyy tak to taky zkusím, mě pomáhalo zlucove mydlo od y&b teď mám od jelena a to tím to vůbec nejde

poopsie
autor
17. čer 2021

@handulkak přesně mě to taky dělalo i před bublifukem:/ a je úplně jedno ještě tam dám setrne přípravky nebo obyc

dashyyy
17. čer 2021

@poopsie já jsem zkusila všechno, žlučové, jar, párou v pračce a nic a ten agent na dvě praní a mikina jak nová.. za mě fakt překvapení

poopsie
autor
17. čer 2021

@dashyyy Tyjo tak to musím zkusit diky..vypadá to takhle ?

dashyyy
17. čer 2021

@poopsie ježiš to já nevím, dostala jsem jen lahvičkou na vyzkoušení, ale jmenuje se agent, tak snad to je ona 🙂

alubif
17. čer 2021

Tak zkus za 50 korun z Lidlu ostanovacbskvr, v takové plastové válcovité krabicce- fialový na barevné prádlo. Je to levnější, ale stejně účinná verze agenta

hojda
17. čer 2021

nedáváš prádlo do koše na prádlo vlhké od těch skvrn? Ono to pak zplesnivý a nejde to vyprat.

dashyyy
17. čer 2021

@alubif faaaakt?? ty jo zkusíím

petula.bir
17. čer 2021

Paráda 😂😂😂
Určitě vyzkouším, právě jsem minulý týden vyprala manželovo trička (má pouze bílé) a jsou takto zničená 😔
Málem dostal infarkt když to viděl 😂 teď díky Vám budu úplně nejlepší ❤️😂
Moc děkuji 🙂

alubif
17. čer 2021

@dashyyy bílé nechávám namočené přes noc a vyzere to i koláče sledovanosti v podpaží 😉. Barevné tak dlouho ne. Jinak bílé (mokré ) prádlo potom určitě teď jak je sluníčko pověs ven, sluníčko taky fleky vyzere.