Jedná se mi hlavně o hodnoty PAPPA a free HCG. Ultrazvuk vypadá naprosto v pořádku ale hodnoty biochemie jsou obě opravdu extrémně nízké. Což bud znamená vadu (to zjistime po víkendu) nebo riziko potratu, nedonosenosti, preeklampsie a prostě hodně rizikového těhotenství... Pokud vám to něco připomíná,jak jste dopadly, skončiloto ddobře? (To pro me znamena v tuhle chvili porod alespoň po 30.tydnu)
ja mela velice nizke papp, téměř zadne. umelci na desátou, ani po milionech utz nepoznali ze se mi nedovyvinula dobře placenta. U porodu kvůli krvaceni se ukazalo, ze byla mala a ještě spatne osazene pupecni snury. Takze se prcek narodil v terminu ale o mesic maly. Ale všechno dohnal. Spravne by se v tomto pripade mělo pristupovat k porodu v 36tydnu vyvolanim. Jo a ještě jsem ho vlastne rodila na sucho, proste hlidat hlidat a halekat. Ale mela jsem jen to velice nizke papp - coz je placentarni hormon. Ja jsem si zaplatila prenascan. Na utz se také nikdy nic neukazalo jen se tomu říká IUGR - intra uterine growth restriction ci tak nejak, ze dite proste roste malo, protože není dostatecne vyzivovano. Vyziva jde do zivotne důležitých organu a zaostava ten rust. ale hcg mam pocit jsem mela fajn. A nenabrali ti tu krev hodne dřív? Nebo nekrvácela si ci spinila, to dela taky paseku.Ja dnesni medicine nerozumim, volali mi v nejakem tom 12tem ze to je na potrat, silene nervy a o nic neslo. Ale aby poznali ze něco není v poradku, to uz maj problém se zamyslet. Preji pevne nervy, kdo si tim projde vi co je to za silenost.