Ženy zajímaly by mě vaše příběhy na téma láska na první pohled. ☺ Respektivě byly jste třeba s někým, u koho jste měly pocit hned od začátku, že je to on. Že on je ten chybějící kousek, který k vám přesně pasuje a doplňuje vás? A jste s takovým dodnes nebo to naopak nevyšlo a o to větší to bylo zklamání? 🙈
Já vždy o věcech moc přemýšlím a nesu si sebou stará zranění. A tak radši vždy potlačuji hlas srdce a říkám si ať zůstanu nohama na zemi a přemýšlím racionálně mozkem, ale ono to taky ne vždy je asi úplně správně. Tvrdí se, že ženská intuice je její největší dar a měla by proto naslouchat a jít za hlasem svého srdce.Jak jste to třeba měly vy? Jaké máte své příběhy? 😊
No, láska (ne zamilovanost, ale opravdu láska, kde je důvěra, intimita, souznění, atd.) podle mě potřebuje čas... Ale takové to "wow", kdy stačí jediný pohled a víš, že tady a teď se stalo něco zvláštního, že tohohle člověka prostě musíš poznat, to se mi stalo... Jeden pohled do očí, pár vteřin, kdy jsme nebyli schopní od sebe odtrhnout pohled... Jsme spolu 11 let 🥰
@cherie24
Ne,neverim na tohle.Zamilovanost nebo pritazlivost mozna ale laska vznika postupne a je treba na ni pracovat.
@cherie24 Tak u me ten tresk na prvni pohled znamenal nejmin dvakrat jenom hormony, chemii, ale kompatibilni partner se z toho nevyklubal. Pokazde to krachlo. Muze se stat, ze za hormonalni bouri se bude skryvat i kompatibilni partner, to je pak spis stastna nahoda. Rozhodne jsem potkala vic nekompatibilnich hormonalnich vzplanuti.. Na druhou stranu stasny kompatibilni vztah se muze postupem casu vyvinout na zaklade vzajemneho porozumeni atd i z toho kde na zacatku uplne super traskava chemie nebyla 🙂
Věděla jsem po prvním pohledu, ze je to ‘ON’... bylo to hodně složité, ale jsme spolu a je to pořad můj pan božský... ❤️
Vždycky jsem to chtěla zažít a záviděla holkám, co to tak měly...Ve výsledku jsem 8 let s manželem, kterého jsem na první pohled fakt nesnášela. 😂 To jak vystupoval mi drásalo nervy jenom když jsme byli v jedné místnosti...Postupně jsme si k sobě našli cestu a teď si neumím představit lepšího partnera pro život.
Jo! My se seznámili, po třech nedělích u mě byl na návštěvě, ze které už neodešel 😀 v říjnu jsme oslavili 14let a pořád jsme zároveň i nejlepší kámoši...na první pohled.
Ano 🙂 Já pod "láskou na první pohled" rozumím takovou tu chemii, že člověka k tomu druhému něco táhne, aniž by ho znal. Jasně, že to není taková ta láska v pravém smyslu slova, ale ani pouhé "hele docela hezký kluk". Nevím jak to popsat, není to prostě čistě jen o vzhledu, ale celkově o souhře vzhled/mimika/gestikulace/celkové vyzařování, prostě celkově řeč těla - aniž by si to člověk vůbec uvědomoval. Taky jsme s manželem spolu 15 let a přesně takhle to u nás bylo. Narazili jsme na sebe v cizím prostředí jako cizí lidé, neměli jsme ani společné známé, nic. A u obou najednou tam byl zájem, já jsem počkala než mě osloví, což se asi při třetím setkání stalo a už jsme spolu zůstali. A dosud mezi námi ta chemie (nebo jak to nazvat) je. Považuji to za životní štěstí, něco výjimečného, co asi nepotká každého.
Svoje lásky na první pohled jsem si musela porodit.😉 S chlapem jsem to nezažila, ale se svým manželem jsem velmi brzo po seznámení věděla, že on je ten člověk, se kterým chci mít rodinu a děti. Za půl roku jsme plánovaně čekali první dceru a teď už máme dokonce dvě.Jsme spolu pět let a i kdyby se mezi námi cokoliv stalo, tak to byla ta nejlepší volba, protože to je úžasný otec a zatím teda i partner ❤️😆.
@michaela666 ale tak nějaké ty silné emoce tam taky na začátku byly, to je důležitý 😂😂
@suzyz to zní krásně 😊 já jsem svého stávajícího partnera poznala 2 roky zpátky. Viděli jsme se 2x pár hodin, já pak ale zjistila, že jsem těhotná, vrátila se proto k ex, on odjel do zahraničí a já na něho rok a půl stále myslela. Přitom jsme se ani neznali, nic jsme spolu neměli a já ho nemohla dostat z hlavy. Teď s ním jsem a když ho vidim mám pocit klidu, důvěry a souznění a říkám si právě jestli jsem blázen a jen mám zaplavený mozek hormony z kojení a zamilovanosti a soubežně vlivem dlouhobého nevyspání mi už hrabe 😁 nebo fakt člověk může někoho potkat a vědět, že to je ten kterého jsem hledala 🙄
@cherie24 Ještě teď když si na to vzpomeneme, tak se smějeme jak jsme spolu mohli skončit. Já tatínkova rozmazlená holka, co se postavila na vlastní nohy až po jeho boku. On svéráz s vlastním názorem, za který byl ochotný se i poprat a do krve pohádat, když si stál za svým. Kompromis prostě nebude 😂.
Dnes se na to dívám tak, že jsme si každý vzal z toho druhého co jsme potřebovali, abychom mohli mít spokojený život.
Je hezké, že jste si k sobě nakonec našli cestu. 🙂
@codal půl roku to byl fofr teda 🙂 já právě dost bojuju sama se sebou. On se mě už několikrát ptal jak to bude s bydlením a jak to uděláme dál a i když bych to všechno moc chtěla, tak si pořád říkám, že je hrozně brzy něco takového po 4 měsících řešit. Já už se letos od chlapa stěhovala i s miminkem, tak i přesto, že mě k němu táhne něco, co jsem ještě nikdy nezažila a vím, že jestli to nebude on tak už nikdo, tak váhám a říkam si, že bych měla hlavně myslet rozumně 🙈
@zelenaesmolda mně se to stalo. Když jsem poprvé viděla ty lesklý senzory na jeho life-support helmě, věděla jsem, že je to na celej život. Zatím to trvá 18 let a doufám, že nám to vydrží. 😍 ""pardon, jsem musela 😀 ""
Já zažila lásku na první pohled a je to 13 let co jsem si ji vzala a nikdy bych neměnila . Hadame se jako jakýkoliv jiný pár, ale máme se rádi a chováme se k sobě slušně a užíváme si života a našich pěti dětí. Hned od prvního pohledu jsem věděla že to je člověk který se ke mě naprosto hodí a on to cítil úplně stejně. Takže moje intuice dobře věděla....🤗🤗
Když jsem potkala mého muže, tak tam bylo takové wow, ten je super, přitažlivost a říkala jsem si, jestli je ve skutečnosti takový, jaký na mě udělal dojem, tak jsem potkala dokonalého muže. Moje racionální já chtělo zůstat při zemi, že přece nikdo nemůže být takhle skvělý, že je to jen zamilovanost a ať se podívám na vztahy v okolí, že tam vždy něco je a tak růžové to nebude atd. Ale nějak se mi na podařilo vyprdnout na pochybnosti a řekla jsem si, že si budu užívat vztah a nechám tomu volný průběh. Dnes jsme manželé a můj muž je pořád super, žádné vystřízlivění po opadnutí zamilovanosti ve stylu, koho jsem si to proboha vzala nenastalo. Samozřejmě všechny dny nejsou, jak vystřižené z katalogu, ale jsme spolu šťastní.
Podle mě existují signály hned na začátku, že daný muž není úplně fajn nebo je super, ale záleží, jestli to chceme vidět nebo ne. Druhá věc je ta, že i když potkáme super muže, tak se musíme o vztah starat, jinak ten vztah umře, pak se lidi buď rozvedou nebo žijí vedle sebe.
Nemyslím si, že existuje jediná správná doba, co se týká randění, společného bydlení, svatby a dětí.
Nic neni nemozne ;). Byla jsem po 7letem neuspesnem vztahu a na oslave narozenin kamaradky jsem poznala jednoho sympataka. Dopadlo to tal, ze za 2 mesice od oslavy jsme zacali spolu chodit, za 11 mesicu spolecne bydleni a chvilku po nastehovani zadost o ruku a kdyz jsme byli spolu dva roky - dostali jsme ten nejhezci vanocni darek v podobe miminka 🙂. Od urcite doby uz nerikam: "nikdy...." :D
Ano 🙂
Já měla přítele, on přítelkyni a dítě, ale ani jednomu to neklaplo a pak jsme se v práci do sebe zakoukali a zkusili to 🙂 budem spolu v květnu 4 roky a v dubnu cekame miminko. Nikdy nezapomenu na to, když se naše oči poprvé střetly, byla to uplne taková energická vlna 😅
@cherie24 no 😃 já nevím. Z moji strany ne - ale je pravda, že doteď si pamatuju pohled, jakým koukal při prvním setkání on na mne. Bylo v tom něco víc, než jen to, že se mu proste libim. On na mne působil moc staře a tak nějak usedle 😅😅 tehdy....před 12 lety 🙂
Teď už jsme 9 let manželé a máme spolu 3 děti.
Prošli jsme si ledascim a nebylo to vždycky růžové ani fialové ...
A k lásce jsem se já osobně musela dopracovat až v tom vztahu.
Jenže se mnou je to těžký. Já asi nejsem úplně ten “wow ten teda je”!! typ. Ani v 16 jsem neměla žádnou platonickou lasku, nebyla zalaskovana do Brada Pitta ani svého učitele angličtiny 😁
Asi jsem suchar trochu 🙈
no..láska ne, ale ta chemie, silná a třaskavá mezi námi byla na první pohled, spalující přitažlivost.. 15let, milujeme se, máme 2dcery
@cherie24 kdybych v tom měla děti, tak do toho tak rychle nejdu, takže to chápu. Já jsem svého současného manžela poznala, týden jsme randili, já odjela na tři týdny do Anglie a když jsem se vrátila, tak na mě čekal u baráku s kytkou a už neodjel. Tři měsíce jsme bydleli u mě, pak dodělal svůj domeček a já šla za ním a za tři měsíce jsme tomu dali volný průběh a ono to klaplo na první dobrou. Já jsem prostě cítila, že s tímhle člověk chci mít děti! Ale kdybych už děti měla, tak bych to takhle určité neudělala!
Láska hned na začátku ne, spíše zamilovanost. Ale už od začátku jsem věděla, že se nemusím bát a mám tomu chlapovi podlehnout. Zato jsem ale jiný ukaz....je to můj první a zároveň osudový vztah, téměř 9 let.
Verim. Je ne vzdy to ma stastny konec.
@cherie24 lásku na první pohled jsem poznala před 8mi lety a nyní je to můj manžel a táta dvou našich dětí. I on říká, že když mě poprvé viděl, že věděl že jsem jiná než ostatní holky. Ten den jsem sháněla odvoz z vesnické zábavy a přijel pro mě můj tehdejší přítel a jako řidič vystoupil můj nynější manžel. Pamatuji si, jak jsem se zastavila v chůzi a koukala jsem na něho a on se taky zastavil a chvilku jsme na sebe nehnutě dívali. Poté se ke mě rozešel, představil se a podal mi ruku. Byla jsem z něho úplně vyřízená a od té doby jsem myslela jen na něho. Tchánovci si pamatuji, jak můj muž tehdy přijel domů, sedl si do křesla a řekl, že to nezažil a tvářil se jako kdyby mu ulítly včely 😂. No a do dvou měsíců jsem spolu začali chodit. 😊
@jirovapa to je moc krásný příběh 😍 já jsem právě mockrát přemýšlela, z jakého důvodu jsem víc jak rok myslela na někoho koho ani neznám. Ale ten jeden večer stačil a od té doby jsem ho z hlavy nedostala. A i z jeho strany to zřejmě zajiskřilo, protože pak opustil práci v zahraničí a vrátil se zpátky za mnou, i když tam byl mnohem lépe placený. Tak třeba to bude opravdu ono 🙂
Asi ne. 🤣 Když ke mě n rande přijel mrňavej, pupkac tak jsem si rikala ze to dáme rande a pak se mu neozvu. Ta láska u mě nabehla tak za týden. On ale říká ze to byla láska na první pohled a hned věděl ze si mě veme a budeme mít 3 dcery-To mu nevyšlo. :D
Jednou jedinkrát jsem takový pocit měla a nechala si jim unést, varovné signály jsem prehlizela. Po 2 měsících známosti společná dovolená, po 4 společně bydlení, po 8 neplanovane těhotenství, do roka a 3 mesicu svatba, pak narození dcery. Cca od jejího 1 roku hádky, násilí psychicke i fyzicke..v necelých 2 letech dcery jsem od něj odešla a podala žádost o rozvod, už jsem přes dva roky od něj a stále není klid..i ten rozvod se vleče. Takže u mě asi tak;)
Já jsem na první pohled věděla, že ten teda nikdy. Na druhý, že to ani náhodou. Pak jsme si jeden večer psali, další se domluvili, že půjdeme na sklenku, při setkání jsem to cítila zase, naprostou jistotu, že tohle nevyjde. Když jsme se o pár hodin u mě před domem loučili, věděla jsem, že to je On na celý život.
U me to byla laska na prvni pohled. Prestehovali jsme se s rodici do noveho bytu a kdyz jsem ho videla, tak se mi podlomily kolena. Jenze mne bylo 16 let a jemu 26. U neho to laska na prvni pohled nebyla. Trvalo mu rok a pul nez si ke mne nasel cestu. Jsme spolu uz 12 let a myslim, ze bychom ani jeden nemenili. V soucasnosti nechapu jak se mi mohl pred 14 lety libit 🤣🤣🤣 jeho styl byl s odstupem casu fakt hrozny nez jsem si ho predelala k obrazu svemu. Tresnicka na dortu. U nas to chtel asi osud. Zjistili jsme, ze na hrbitove mame vedle sebe rodinne hroby 😊
@cherie24 za mě ano. Měla jsem to štěstí. Kdybych mohla odvypravet svůj příběh bylo by to hodně na dlouho. 😁 Tenkrát sem opravdu slyšela hlas svého srdce a nyní jsme spolu přes 4 roky . A můžu říct , že je to jako včera . Jsme stále zamilovaní jako na začátku když jsme se poznali.😉