Ex napadá svou přítelkyni a bije zvířata. Co dělat?

31. říj 2022

Ahojky holky snad mi poradíte jak by jste řešili situaci,že se vám vrátí dítě od ex,že ji bolí hlava a břicho a pak se dozvíte,že ex dával facky svoji přítelkyni ona jemu asi se poprali ona ho pak vyhazovala z bytu dceru prý držela ta plakala a chtěla zůstat u té přítelkyně....ona má ještě dceru stejně starou jako je moje nakonec tam prý zůstali.ex po té své přítelkyni často křičí když u nich dcera je pak mlátí zvířata co má ta její dcera andulku mlátí utěrkou,morče kope vše před dcerou.do dcery pak celou cestu hucel ať nám doma hlavně nic neříká nebo už tam nikdy nepojede....jen pro info utekli jsme od ex když dceři byli 3 roky psychicky a fyzicky mě napadal😔já nechci ať tohle zažívá...holky co by jste dělali premyslim že snad napíšu te jeho přítelkyni co se stalo...nebo vůbec nevím...to ,že bije zvířata před dcerou jsem řešila i s psychiatrou ( dcera navštěvuje psychiatra od 3 let).tak mi bylo řečeno ,že si vybíjí zlost na zvířatech ano před tím bil dceru po rukách to jsem mu psala ať laskavě toho nechá..začal bít zvířata a teď i tu svoji přítelkyni dcera mi před každým odjezdem brečí,že k němu ject nechce...prý máme vydržet do 12 let,ale jak to řešit teď poradte

zelenaesmolda
31. říj 2022

kontaktovala bych policii a OSPOD

zlataberta
31. říj 2022

Vydržet do 12ti let??? Až z ní bude uzlíček nervů, okamžitě řešit na sociálce a policii....moje dítě už by tam neviděl....je dcera schopna toto vypovědět, co se tam děje??

emillyhk
31. říj 2022

Kontaktovat ospod a s právníkem řešit úpravu styku dcery s otcem. Dikybohu nemám osobní zkušenost, ale existuje něco jako "návštěvy s dozorem", kdy dítě nezůstává s problematickým rodičem samo.

autor
31. říj 2022

Holky strašně vám děkuji pralo se to ve mě jdu kontaktovat ospod já už jsem z toho všeho úplně v nervech.nevim co řekne na ospodu,ale u psychiatry o těch zvířatech mluvila sama ..

autor
31. říj 2022

@emillyhk bohužel návštěvy pod dozorem jsme řešili když jsme od něj utekli nikdo nám nechtěl dát dozor.jen jsme měli styk 2 h.s otcem za mé přítomnosti bohužel jsem to dlouho nevydržela a pak mu dceru postupně dávala na několik hodin samotnou...nikoho nezajímalo že mě bil a pod .i že ho řešila policie nikdo neudělal vůbec nic ...je to otec a má právo být s dcerou 😔

martiniquest
31. říj 2022

Jsi normalni? O cem premyslis?! Okamzite volej policii a ospod!!!

camelinka
31. říj 2022

Tak ten uz by ji nevidel...vsechno dokumentovat, nahravat, sbirat dukazy...co z toho ditete v takovym prostredi bude? 😱

autor
31. říj 2022

Ženský myslíte že je tak jednoduchý říct že by ji v životě neviděl...bojuju s ním už od začátku co jsme od něj utekli soudy právníci i psychiatra dcery a oni mu ji prostě dají,že ji má vídat je to její otec.a to se prosím i sám u soudu přiznal,že ano že mi občas facku dal řekl nikdo to neřešil žádný asistovaný styk nic😡 těšila ho policie provedl příšerný čin který tu psát ani nebudu a oni mu ji dali i přes můj boj,že se ho bojíme obě dvě! Ta bezmoc byla šílená hrozná a nezmohla sem vůbec nic😡kdyby bylo na mě v životě ji nevidí....

konidana
31. říj 2022

A ta psychitra by nemohla napsat nejakou kratkou zprávu pro ospod a pripadne policii?

camelinka
31. říj 2022

To me mrzi :( Tak to nevzdavat, porad "otravovat" ospod, policajty, ze se bojis o holky zivot...

emillyhk
31. říj 2022

Moc mě mrzí, čím si ty i dcerka procházíte 😟 Chápu tvoji bezmoc, tady evidentně selhává systém. Ale jak už psaly holky nade mnou - nevzdávat to, opakovaně se obracet na OSPOD, o všem pořídit záznam, určitě i psychiatrička by měla napsat nějaký posudek. Nevím, kolik je dceři, ale pokud už je dost stará, dát mobil, ukázat a vysvětlit, že kdyby se cítila ohrožená, že kdyby táta bil ji nebo jeho novou přítelkyni, aby volala policii. Vysvětlit, že má říct kde je a co se děje. Je hrozný, učit tohle vlastní dítě. Ale dej jí aspoň nějaký pocit bezpečí a naději, že není bezmocná. Snad tohle peklo brzy skončí 🍀

autor
31. říj 2022

@emillyhk moc ti děkuji udělám všechno proto aby to dcera zvládla🍀já se nevzdám budu to řešit zítra zavolám na ospod at si domluvím schůzku a jak dál řešit.dekuju

jjasmina
31. říj 2022

Policie a ospod a zákaz styku s dítětem.

skarma007
31. říj 2022

Nahlásit na OSPOD a ohlásit i týrání zvirat!

skarma007
31. říj 2022

Hodně dobré je mít nějaké důkazy, ohlásit i na policii, aby se tím více OSPOD zabýval.

similenka
31. říj 2022

Holky, jak to Teda doprcic dělají ty matky, co těm otcum decka nedávají??!?!?! Já to nechápu. Milující otec a děcko vidět nemůže, protože matka 🐄 , a pak otec 🚽 a jemu matka dítě dává, protože musí???

ivuse20
1. lis 2022

@similenka nevím, tenhle systém je celej na houby. Ospod stojí za nic ještě víc. Nevidíš dítě, nezajímá, domluvte se. Dítě se tam nemá dobře, nezajímá je to jeho otec..
Ospod rozhodně nekope za práva dětí, jak se snaží ukazovat.

autor
23. lis 2022

Holky píšu po návštěvě ospodu s dcerou řeknu že to dopadlo katastrofálně.pani na ospodu mi řekla,že to co dělá zvířatům s tím nemáme mi co dělat.to že bije pritelkyni před dcerou je jediné co se rešit da napomenutim.co si jako představuju že mají udělat,že soud mi v žádném případě úplný zákaz styku s otcem nedá.. že prý teď soudu jedou pro práva otců,že už tak máme nejnižší možný styk jaký je možný a co víc chci.chci aby se před dcerou choval normálně a ne jako psychopat.nekolikrat mi řekla,že je si přeju zabránit ve styku otce a dcery že já to chci,ale to mi nikdo neschválí.tak jsem mile paní řekla,že do dnes i po tom všem co nám udělal vždy dceru Vidal,ale že tohle co dělá je pro mě nepřípustné aby v tom dcera byla,že je na tom pak psychicky špatně.jako by mě paní neposlouchala...říkám četla jste si náš spíš?! Co všechno se událo a i tak ji k němu posílám.ne nečetla holky já zuřila.jeji řešení mám mu napsat a zkusit se domluvit s ním.vubec nevím co a jak dál to řešit když podle paní z ospodu nemám žádný šance prý se mám připravit na to že když něco rozjezdu tak ex se může mstít a zadat dceru vídat víc....jako nechápu vůbec nic😔jinak berou v potaz názor děti od 12 let dceři je 9...

camelinka
23. lis 2022

To je strasny, uplne si dokazu predstavit tu bezmoc😔...co se obratit na ospod jinde, nebo ja nevim, nejaky podpurny skupiny, aby clovek vedel, co delat...
Je mozny, ze pani byla proste krava a nekde najdete nekoho ochotnejsiho, kdo vam pomuze. Nevzdavejte to!

michaela666
23. lis 2022

Hnus!!! Zkus se obrátit na jinou pracovnici, tohle přece není možné. 😡 Vyloženě bych si vyžádala, aby se na váš případ podíval někdo jiný a téhle paní bych to oznámila. Klidně k jejímu nadřízenému.

tereza0111
23. lis 2022

To je strasny hnus toto. Jsou pravnici co zivot v zasade zasvedcuji boji proti bagatelizaci domaciho nasili, pomaloucku obcas slavi uspech, ale spise se porad setkavaji s postupem "tak to snad vydrzite" a "tak snad o tak moc nejde, tak ji za obcas jednu vychovnou...". Pracovnici ospodu tomu povetsinou moc nepomahaji, byt jsou svetle vyjimky - ta na kterou jste narazila zjevne ne.... Uz temer chronicky znama je advokatka Lucie Hrda, zkuste se na ni obratit, dela dost pripadu pro bono
At tak ci tak, rozhodne si nenenchte vyhrozovat od slepice z ospodu. Podala bych na ni stiznost, ke zvazeni je taky cesta na polici ...
Jasne, ze resis svou situaci, ale co promluvit si s novou pritelkyni ex? Evidentne je pekny v loji, blbecek ji tyra a ona se z toho nemuze dostat.. Pomoc potrebuje a kdyby byla ochotna jit na policii, pomuze to i tobe...

konidana
23. lis 2022

přesně jak píšhou holu, vyžádat si přezkoumání celého případu a spisu jinou pracovnicí, doložit nějakou zprávu od dětské (psychologa/psychiatra) o stavu a vlivu otce na psychiku dcery. Posílám sílu, ať tento boj s větrnými mlýny nakonec vyhrajete 😘

darinka84
23. lis 2022

Jdi k nadřízenému.. držím pěsti

petrasipkova1
23. lis 2022

zkusila bych si osobně promluvit s tou přítelkyní, osamotě. Jak o ní mluví dcera ? Je na ní hodná ? proč je s takovým debilem ta ženská ? Já když tady čtu ty příběhy, tak dceři vtloukám do hlavy, že pořídit si dítě není jako si koupit rohlík a musim být s chlapem hooodně dlouho, abych ho poznala jaký je. Nevím proč si s takovým individuem někdo pořídí dítě.