Dobrý den, prosim o názor - jaké jméno se vám více líbí? Evelína nebo Lada? Moc dekuju.
Příjmení typicky české. Ale já vnímám obě tato jména jako "ceska"....nebo se pletu? Beru to i tak, jaké nositelky techo jmen znám. ..Lada Kozlíkova, Lada Jelínková. ...Evelína Tepla, Evelína Holá, Evelína Štěpanovska. ...takže asi tak😊 každopádně dekuju za odpověď!
@vjem Nejde úplně o to jestli České i když je to obvykle hezčí spojit české jméno a české příjmení, ale i o to jak se to bude vyslovovat. Čistě o postavení hlásek. Můj syn je například Filip Barták a to se blbě vyslovuje to P a B za sebou je trochu jazykolam. Ale tak tatínek chtěl aby se jmenoval po něm za každou cenu 🙂 Mě se ještě taky líbí když jméno a příjmení začíná stejným písmenem, je to takové vznešené, jako třeba Brigitte Bardot.
Chapu😊 tak stejne počáteční písmenko nemá ani jedno jméno s příjmením....
Lada 😍
Lada
lada 🙂
Mě se moc líbí Evelina. Byla u nás taky ve hře. Ona ani Lada není špatná, jednu osobně znám, ale byla to vždycky taková nepříjemná osoba, tak mě to asi ovlivnilo. Tu bych proto nedala.
Líbí se mi obě, mám Evelínku, tak dávám hlas jí 🙂
Evelí 😍
Evelína určitě 🙂
Evelína se mi líbí víc 🙂
Lada...
Evelínka😍
Evelínka😍
Evelínka 🙂
Evelína je krásné jméno 🙂
Evelína určitě je hezčí
Evelína se mi nelíbí, přijde mi to pro starší babku. Lada je mladistvější, hezčí.
@kassandra1 Mně přijde Lada "starší" - to je zvláštní 🙂
A jak by vlastně šla udělat zdrobnělina na Ladu? Napadá mě Laděnka, Ladička (to zní divně), Laďuška?
Možná Ladunka. ..nebo prostě malá Lada😊 kamarádka má Lauru a zdrobneliny také nepoužívá.
Ještě mě napadá jmeno Veronika. Co říkáte??
Veronika je taky moc hezké jméno.
@vjem Veronika je hezké, ale všední...
Mě se moc líbí obe❤ Nikoho neurazim za nazor a jméno👶Ale takhle budes vedet,ze kdyz na ni na písku zavoláš,otočí se ti jedna z tech vsech Sofinek,Amalek,Elinek,Nelinek,...Tim znovu upozornuju,ze je to kazdeho věc jake da jméno..Nez se to tu zacne hadat jako vcera v jedne debate😅 My máme Zorku..Od zacatku jsem nechtela ,,moderni"jmeno..Kdyby Evelinku uz nemela sestrenice,dals bych ji..I kdyz jsem se snazila vydupat Josefinu😂
@ploutvicka59 tak to je vtipny- já taky chtěla Josefinu, a to moc! A taky neprošla. A Zorku máme v rodině zase my😊. Taky nemám ráda úplně ta "moderni" jmena...a propos ještě byla ve hře Valentýna..viděla jsem jednu starou herečku a usoudila, že to není "moderni" jmeno. ..ale jistá s tím teda úplně nejsem😉. Pár malých holčiček totiz znám. ..
Podle příjmení bych to řešila, ale takhle samostatně spíš Evelína, obě jsou ale super 🙂