Holky vysadila jsem HA zvažuji pesar, Evanella se mi líbí nejvíc, máme dvě děti třetí určitě neplanuji. Potřebuji co nejspolehlivější antikoncepci. Takže jednak ji budu používat se spermicidem a začnu si sledovat teplotu,abych přesně věděla kdy mám ovulaci a v tom případě nic,kondom nebo přerušovaná. Je tady některá která podobně kombinuje?
ahojky koukni na pharmatex, nemohla jsem mít HA, v žádný formě, hledala jsemalternativu, našla jsem, doporučuji ostatním..nic jiného k tomu a spolehlivě mně to chránilo 20 let s přestávkou na mimi..Teď se snažím o druhé, tak neberu..Spokojena je i kamarádka, co má leydenskou mutaci-má sklon k embolce a vše ok..
Evanellu mám půl roku, v plodných dnech přerušujeme (nejistější je ten kondom) a spokojenost, je to super, škoda že jsem nepoužívala dříve. I přestali neustálé problémy s výtoky.
@tergabmimi kdyby jsi mela o Evanellu jeste zajem, mam ji v bazarku. Mne bohuzel nesedi velikost.
@tergabmimi ja to tak kombinovala 9 let a za sebe mohu rici spokehlivost. Jednou sem ho zapomela doma kdyz sem jela za manzelem a je z toho mala princezna, ktera se kazdym dnem narodi 😂