Chodím sem za vámi každý den, ale některé otázky se stydim položit z běžného nicku, proto je založen nový - snad pochopíte 🙂
Zajímalo by mne, jak a jaké používáte erotické prádlo. Kdy ho obléci, kdy v něm přijít, nebo jak to celé naservírovat.
Běžně to u nás vypadá tak, že jdu nejdříve do sprchy já, pak partner a to už čekam v posteli a jde se spát, ale ráda bych přišla s nějakou novinkou a nevim si rady, jak to podat 🙂
@tacosestydi kup s něco co by ho ani nenapadlo, ze ty by SIS koupila.....a zkuste sex jindy ne večer po sprše.... 😉
@tacosestydi taky bych zkusila sex jindy než večer. Třeba i na netradičních místech. 😉 Jsem zvyklá nosit krásné prádlo, ale vyloženě erotické si dávám, když jsme doma sami a máme chvilku pro sebe, nemusí to být jen večer. 😉
Kdybychom měli mít sex večer, máme ho dvakrát do měsíce. Večer padneme mrtví do postele. U nás je to nejčastěji ráno a přes den.
Jinak všechno své prádlo mám hezké, krajkove, manžel často zkoumá, jaké zrovna mám - pokukuje, přepadává, děláme si z toho legraci. Pokud chci vytáhnout něco zajimavejsiho, většinou si vezmu třeba šaty a pohybuju se tak, aby měl šanci si toho všimnout. Že bych vytáhla nějakou soupravu a překvapila ho, to spíš výjimečně, ale zabere to taky.
holky, stara tema, ale znovu otevřu. Nevíte některé, kde se dá koupit krásné erotické prádlo, které je zároven i slušné a muže se nosit i do společnosti třeba pod sačko?
@emilkamilka moje první odpověď byla odstraněna nevím proč :( asi kvůli odkazu, tak pobrouzdej netem a určitě něco najdeš. Já si na pracovní schůzky pod sáčko beru košilku na ramínka s velkým výstřihem, popřípadě krajkou.
Taky by mě zajímalo, kde mají hezké erotické prádlo. Dlouho přemýslim že bych si nějaké pořidila. Nemate tip?
Já osobně už pár let nakupuji na www.e-kondomy.cz . Velký výběr a ceny od nejlevnějších po nejdrazší. Vždy si vyberu.
Já dostala krásný prádlo k narozeninam. A byla sem moc nadšená, je nádherný. Zjistila sem že to objednávali na e-kondomy. Zkuste se tam podívat.
taky na té stránce objednávám, neměla sem problém ani s vrácením zboží a věci mi přijdou kvalitní.
kamarádka mi to taky doporučuje, co tam objednáváte?
no dá se tam objednat prakticky cokoliv, já objednávám prádlo, ale vím, že dost lidí tam kupuje i ty erotické pomůcky
já bych právě chtěla někde koupit pořádné podvazky a tak, tak by mě zajímalo, jestli to velikostně sedí a je to kvalitní, nebo to budu moct po jednom použití vyhodit
já jsem teda nikdy neměla s ničím problém a kdyby cokoliv, tak se to podle mě určitě dá vrátit nebo nějak vyměnit 🙂
tak děkuji, zkusím něco objednat, kamarádka tam prý taky nakupuje a je spokojená, tak to vyzkouším
nakonec jsem objednala a musim se pochlubit, obleček vypadá úžasně, asi si od nich zkusím objednat i nějakou tu pomůcku, ty kupujete taky teda na e-kondomech?
jasně, erotické pomůcky se tam dají koupit levně i kvalitně podle mě 🙂
dobře a jaké tam kupujete? nemám s tímzkušenosti a potřebovala bych to doma trošku rozproudit, oblečky jsou sice super, ale mám pocit, že to uplně nestačí
taky sme měli trošku problémy po porodu, proto jsem se právě rozhodla, něco koupit, těžko říct, co by vám vyhovovalo, těch pomůcek je spousta druhů
já jsem začínala s partnerem na sexy košilkách, potom jsem zkoušeli různé gely no a te´d už máme i nějaké erotické pomůcky, záleží co se komu líbí, ale třeba vibrační kroužek je pro začátek dobrý 🙂 my jsme také objednávali přes e-kondomy, fakt tam mají doré zboží a hlavně velký výběr
začni prádlem, vykoupej se a pak počkej na partnera v posteli v sexy poloze v sexy prádle a jak lehne, tak ho mazli, časem můžeš přidat hračky
normálně na něho vlítni, uvidíš, že bude v šoku, ale bude se mu to líbit a pak už bude jedno co máš na sobě
Jakpak se chystáte na své drahé polovičky o svátcích? Bude taky nějaké sexy překvápko? :D Jsem možná divná, ale toto období využívám nejvíce k nákupu lechtivých věcí :D
Já s partnerem se taky překvapujeme nějakými "převleky" na Vánoce, proč ne..je to náhodou sranda. :D
@fionkaa A co Valentýn? :D To už je skoro klasika, vždycky nám koupím nějakou kravinu přes e-kondomy jestli znáš.. Takže tam už pomalu nemám co nakupovat :D Budu ráda za jakékoliv nápady.. :D
A proč nechodíte do sprchy spolu?🙂 Napadá mě, že když půjde první on, můžeš ty pak přijít v čem budeš chtít. Styl, barvu, materiál prádla bych vybrala podle partnera, třeba se ho nenápadně zeptala, co se mu líbí. Nebo podle toho, které mé vlastní prádlo mi pochválil.