Energetický upír?

16. bře 2020

Ahoj všem.
Před 14 dny mě na ig začala sledovat jedna slečna (21 let). Napsala mi pár zpráv, ohledně našich společných koníčků. Byla mi sympatická, tak jsme si trošku psaly. Hned druhý den mi psala, že je moc ráda, že si našla kamarádku jako jsem já, že ji všichni opustili.
Pak z ní vypadlo, že jí před rokem umřela máma a pořád se s tím nevyrovnala. 5 dní mi psala několikrát denně zprávy, jak jí maminka chybí, jak to bez ní nezvládá, že brečí, že to není fér, že ji nikdo nechápe a tak. Pořád dokola. Snažila jsem se jí podpořit, ale pak už mi to přišlo takové zvláštní. Jako by se v tom utápěla schválně. Bylo to na mě moc. Tak jsem jí doporučila psychologa. Tam prý chodit nechce, že už chodila dřív a nepomohl ji. Ptala jsem se, proč chodila dřív. Prý jí zneužíval otec. Den nadávala na otce, pak zase plakala nad ztrátou matky. Osobně si myslím, že tohle sama nezvládne. Pak se ptala, co má dělat, že se jí ozval přítel, který ji bil a psychicky ji týral. A ozval se s tím, že ji miluje a že se změnil. Ona ho má pořád ráda, ale tváří se, že mu na lep neskončí. Pak zase psala o mámě. Na spoustu těch zpráv už ani nereaguju, protože neustále opakuji, že mě to mrzí a má to těžké. Píše stále dál. No a dnes mi psala, že zjistila, že je těhotná. S nějakým klukem, co ji opustil kvůli jiné. Dítě si chce nechat, prý to zvládne. A místo radosti zase píše, že už o jedno dítě přišla (taky otěhotněla neplánovaně) a o tohle se hrozně bojí.
Myslíte že je to možné a mám se snažit ji přemluvit k odborné pomoci nebo nebo si myslíte, že si někdo že mě dělá prdelky? Mě už to fakt nebaví. Mám svých problémů dost. Nemám problém podpořit někoho jiného, ale tenhle příběh mi přijde trošku přitaženy za vlasy.

volcok87
16. bře 2020

Už by byla v blokaci

sudylichozrout
16. bře 2020

Memam IG, tak nevim, zda to jde, ale pokud ano, okamzite bych ji zablokovala a kaslala na ni. Pokud to nezdelas, vsad boty, ze te do 10 dnu pozada o prachy.

berenika39
16. bře 2020

block user.

orisek56
16. bře 2020

Ja nevim, ja bych ji v dobre vire poslala kontakty na odborniky a prestala komunikovat, popripade jestli je tam moznost bejaky blokace.. M

hezz17
17. bře 2020

@sudylichozrout to samé napadlo i mě. Mrtvá máma, zneužívání, biti, potrat a nakonec přijdou na řadu prachy

autor
17. bře 2020

@sudylichozrout
@hezz17 tak na to si počkám 😀

@volcok87 jak to udělám? Vůbec netuším, že to na instagramu jde.

kyselalimetka
18. bře 2020

Jdi na její profil, klikni vpravo nahoře na nastavení (na Androidu to jsou tři puntíky) a tam je možnost Zablokovat.

zelenaesmolda
18. dub 2020

Rekla si o ty prachy?

autor
18. dub 2020

@zelenaesmolda pak z ní vypadlo, že nakonec půjde na potrat, protože má po mámě dluhy. To už jsem to čekala, ale o peníze si neřekla. Každopádně jsem nebyla jediná, koho takhle otravovala. Zablokovala jsem ji.