Ahoj holky,nikdy jsem nikam do zadne diskuze nepsala. Ale zkusim se zeptat někoho neutralniho :D Čekáme holčičku a nejak mam se jmenama na holcicku broblem :D Nemůžu si vybrat. Kluky vybírám ja, ty mam hned jasné,ale holku manžel,s tou jsem nerozhodna,ac si to porad píšu na papir a přemýšlím co se mi líbí vic. Mame uz doma chlapečka. Jmenuje se Štěpánek. A ted cekame holčičku a mame uz zuzeny vyber mezi Eliškou a Verunkou. Co byste vybraly vy k příjmení Medková...???😅😅
Mám pocit, že půlka holčiček se teď jmenuje Eliška, takže ač je Eliška bezesporu krásné jméno, právě pro to množství bych volila Veroniku. Ale ještě bych si ověřila statistiky, ať neskončíš ještě hůř :-d
verunka🙂
a nebo počkej, až se to narodí, zahledíš se do očiček a rozhodneš🙂
@merope nn, zatím je sna docela dlouho na nejpřednějších příčkách pořád eliška, anna a tereza. pak ještě dost vepředu ema.
Veronika 🙂
Rozhodně bych volila Verunku jde mi to k vašemu příjmení 😊
K příjmení jde dobře obojí.. ale kdybych měla volit mezi těmito jmény, tak jednoznačně Veroniku 🙂
Veronika 💕 více se hodí k příjmení.
Též hlasuji pro Verunku, Eliška je teď každá třetí holčička. Též jsme volil mezi Eliškou a jiným jménem, a dali jsme to druhé...
Mně u Elišky hlavně přijde, že už v základním tvaru působí to jméno zdrobněle. To je jediný důvod, proč bych si vybrala jiné jméno. Ale v závěru stejně záleží jen na vás a na vašem pocitu. K příjmení se hodí obě.
Verunka... Sama ji mám doma... ❤️
Hezká jména, k příjmení se hodí obě. Já bych byla spíš pro Veroniku.
Já mám doma Elišku 🙂 A hodí se i k tvému příjmení, ale líbí se mi i Verča 🙂 Jestli někdy budu mít ještě jednoho špunta, a bude to holka, tak to bude Verča 🙂 Takže jsem ti asi moc nepomohla, viď :D
Veronika 🙂
Veronika
Mně se líbí víc Veronika, a to se snažím nestranně 😀 , ale i Eliška je moc pěkná. Já chci Nelinku, také jsem si chvíli dělala hlavu s četností, aby jich nebylo spousta, ale pak mi došlo, že já jsem jako malá naopak byla hrdá na to, že jsme ve tříde byly tři /chvíli čtyři/, že mám oblíbené jméno 🙂.
K příjmení Veronika.
Veronika
Veronika, Eliška je zdrobnělé jméno již v základní podobě ... nechtěla bych, aby mi třeba v 50 někdo říkal zdrobněle .....
Krásné jsou obě ale rozhodně Verunka.😍Nemít neteř Veroniku tak ji máme my.A k příjmení se hodí líp. 😉☺
k tvému příjmení se hodí obě jména ale ke Štěpánkovi se mi víc líbí Eliška
Veronika ♥
Holky,dekuji vam za nazory,ale nakonec to bude asi Kristýnka 😁😁😁 Takhle to dopadá, když člověk už moc přemýšlí 😅😅
Eliška Medková🙂
Eliska se mi nelibi ani trochu ...
Verunka 1000% :D:D Ale jinak jsem se taky nemohla rozhodnout mezi dvema jmenama. Pockala jsem, az byla malinka na svete a najednou jsem mela jasno. Proste jedno z tech jmen mi k ni sedelo, druhe najednou vubec (ac do te doby bylo muj favorit :D )
@med_jan K tomu krasnemu prijmeni bych volila Veroniku. Lepe mi to zni v usich 🙂