Ahoj! Ráda bych znala váš názor na jméno holčičky ve spojení s příjmením Lišková...Eliška nebo Adélka? Přítel by rád Elišku, mně se to jméno moc nelíbí, ale zase pro něj je to jeho první holčička, pro mě už třetí, takže já si jména, která se mi líbila, vybrala už na první dvě dcery. Někomu se spojení Eliška Lišková zdá špatné, někomu zas vtipné...tak nevím...
Já nemám problém ani s kombinací Eliška Lišková. Mě se to líbí. 🙂 Eliška super jméno, taky máme Elišku. 🙂
Eliška Lišková. A říkala bych jí lištičko, lišáčku a tak 🙂
Dala bych Adélu 😉... jednak Elišek je teď docela dost a i pro spojení s příjmením se mi zdá lepší Adéla.
K vašemu příjmení by se mi vic líbilo Adelka Liskova,ale na druhou stranu my máme holčičku a jmenuje se Terezka Mistrova,takže také same r,ale i tak se mi líbí 😀
byla bych pro Adelku, k příjmení mi to sedí víc a taky mi přijde že je přeeliškováno 🙂
Zatím všem moc děkuji za názory. Vypadá to, že jsou síly zatím poměrně vyrovnané...🙂
Ahoj 🙂
mě se líbí Eliška i s tím příjmením 🙂
my čekáme Elišku a říkáme jí Lištička 🙂 takže za mě Eliška.....a podle příjmení bych opravdu neposuzovala.....za pár let se vdá, příjmení třeba bude mít jiné 😉 já mám kolem sebe zase dost Adélek 😀
Eliška Liška to je pěkný 🙂
Čekáme Adélku, ale kdybychom neměli Elišku již v rodině, tak nad ní budeme taky uvažovat, je to pěkné jméno...
Je to hezké jméno, Eli jediné ve tvaru Elena, Elen, Ella k tomu příjmení.