Dobrý den, nejdřív bych začala tím, že vím že se tady už něčem podobném píše, ale je to strašně staré tak proto. Chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo osobní zkušenost s elektronickou cigaretou, chtěla bych jí jako dárek. Manžel má jednu už strašně dlouho a jen si stěžuje tak přemýšlím že mu bych nějakou koupila jako dárek. Kdyby jste měli i foto jak vypadá tak bych byla moc ráda. Předem děkuju za vaše tipy.
Koukněte na iqos manžel úplně odložil cigarety a vůbec už nesmrdí kouřem🙂)
Tu prý manžel zkoušel od nějakého kolegy z práce ale zůstal u té staré svojí elektronické co má, takže to jsem vyloučila no ...
Aha no u nás se to chytlo až nebývale rychle🙂) Tak přeju ať něco najdete🙂)
Děkuji za optání. Já jsem to na konec nechala na partnerovi :D Nebylo to pro něj moc velké překvapení ale sedli jste na net a projížděli a sám k mému překvapení chtěl vyzkoušet ten nějaký zmíněný vaporizér co jste psala takový ten series 7 myslím, černý tlustší a je prý i na tabák. Takže dík za tip.
Ahoj 🙂, kdyby se někdo rozhodl o zakoupení iqos vkládám svůj kód na 300,- VBAKSMRX
Hezky den
manžel něco takového kouří a vždycky dokupuje věci v obchodáku když tam jsme ty náplně a viděla jsem že tam mají i celé ty cigarety tak třeba to zkusit 😝 víc neporadim