Zdravím 🙂 chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s realizací baráčku s ES?
Nemam primou zkusenost ale jsem z oboru a uprimne ti rikam poohlednete se jinde. Byvaji velmi caste reklamace ktere neuznavaji, kvalita materialuma provedeni take nic moc.
To mě překvapuje, mě se ta jejich strategie, že mají řešení pro různé vrsty obyvatel moc líbí. A baráčky mají krásné. Ale nejsem z oboru a je pravda, že žádné recence jsem na ně nečetla. Zatím ještě neplánujeme stavět (to je v horizontu dejme tomu za pět let), tak si ráda počtu zkušenosti...
@martiina_k mě se právě také strašně líbí, kdyby to bylo tak jak píšou, tak by to bylo super... Každopádně mi už asi měsíc máme domluvenou schůzku, nemáme v planu nic podepisovat, jen jsme zvědavý co nám řeknou a hlavně mě spíš zajímaly zkušenosti lidí
@kariii taky bych si s nima dala schůzku, přece jenom to píšou všude, že to je možné. Tak pak napiš, co vám řekli, jak by to vypadalo... ono jestli to nebude jako s bankama, když jsme chtěli půjčit, tak nejdřív všechny banky, že není problém, tak nám dali úrokové sazby apod. rozhodli jsme se pro nejlepší a pak obcházeli jednu a druhou a třetí a ve všech nakonec vycouvali a řekli, že vlastně nic...
@martiina_k určitě napisu, jdeme 29 teho... Pravě všude naslibuji a pak je vše jinak. Tak uvidíme co nám řeknou 🙂
Dejte si na ně pozor,syn měl stavět na našem pozemku a v konečné fázi přišel o dost peněz a stavět se nebude.Hlavně nic nepodepisujte předem!!!
@kariii Osobní zkusenost nemam, ale jednou jsem nad nimi take uvažovala. Dost jsem si o nich našla a zjistila a jsou to jen podvodníci. Když si přečtete ty jejich zazracne podmínky atd....je to az podezrele jednoduche. Mají na krku několik trestních oznámení. ES opravdu ne 😉