Miri na tim silene ujizdi. Nevite, jakym zpusobem bych to mohla sehnat na DVD nebo kde se to da stahnout v CJ? Diky.
ahoj tak naš malej to taky žere 😀 taky bych chtěla DVD.ale kde ho sehnat?
jáááj, u nás též nejoblíbenější z nejoblíbenějších... televize ho dřív vůbec nebrala, ale jen co začala znělka Lazy Townu, tak se mohl pominout. Myslim že si ho to získalo svou infantilností a barevností 😅 a hlavně dřív tím, že se tam zpívá, to ho teď už tolik nebere 😅
Nejlepší stahování je přes Torrenty, já se v tom nevyznám, dělá to přítel, zrovna Lazy Town jsme tam nehledali, protože ho pouštíme na Jatix, ale chci mu stáhnout Mašinkov 🙂 Ty Torrenty jsou v podstatě sdílení souborů. Někdo je jakoby vyvěsí a ostatní od něj ,můžou sosat, ale při tom sosání mám dojem dáváte zase vy možnost, aby si od vás ostatní stáhli vaše stažené soubory z dřívějška (torrenty) . Nedostanou se vám přímo do compu, to néééé 😉
Na Jetix se diva, ale chci to prave mit na DVD nebo nekde stazene. Manzel to nasel ale jen v Aj, coz Miri nakonec ani nevadi.
Ale ona tim fakt uplne zije, jeden den je Robbie, druhej den je Sportacus, nosi s sebou vsude pod trikem balonek, jako ze ma krystal 😀 Ted jsme musely i poridit denicek jako ma Stephanie a ona si do nej neco cmara a rika u toho "Mily denicku..." Sama se naucila jmena vsech postavicek a jsou pro ni ted uplne nejdulezitejsi na svete.
Taky jsem premyslela, co je na tom tak extra a je to urco tim, jak pise nikka - infantilnost a jasny barvy.
anatanka : tak u nás je to to same malej jen basbí o sportacusovi,chtěla jsem mu i koupit třeba triko nebo něco na sebe s motivem ,ale všude jsem viděla jen triko ze stephaniia to by se ke klukovi asi nehodily .škoda že to není u nas moc rozšířene malej si zbíra i nalepky a na těch to taky není 😒
Petik: Mrkni na MMB, tam je toho spousta.
je díky moc za tip nenapadlo mě tam kouknout 😀
tak naše malá je do něj uplně blázen začně znělka a už se tady kroutí a nemužem jí dostat od tv 😀
Jeste se chci zeptat, pres co chytate Jetix.
Jsme ted u babicky a tady nejde nikde chytit. Miriam ma abstak.
anatanka 😀 😀 😀 malej se zrovna díva ted davají od jedne dva díly vždycky a nevím přes co to chytame mame satelit digi tv
no tak mi máme digi
my taky digi tv
Tak malej na tom ujíždí ted 😀
Od Ježíška dostal DVD
ahoj, nevím, kde to sehnat na DVD, ale pouštím to malýmu na Jetix, dávají to každý ráno cca od 7,15 🙂 prozatím na to moc nekouká, ale líbí se mu, když se tam zpívá.