Zdravím Vás dámy, poslední dny mám mírné bolesti jako při ms, pobolívá mě trochu močák a častěji chodím čůrat a jsem nafouklá aniž bych jedla něco nadýmavého. Do toho jsem ze všeho na měkko. Připisuji to i pms.. Nicméně jsem dnes byla u gynekologa na kontrole, kde byl normální nález. Dělal mi jen vnitřní UZ a cytologii. Nedalo mi to a pro jistotu jsem si udělala test (druhé mimi zatím neplánujeme) a vidím ducha. Navíc byl teď partner měsíc pracovně pryč, takže k početí mohlo dojít někdy začátkem dubna a to by už bylo na UZ něco vidět nemyslíte? Navíc jsem dostala normálně MS, resp. dostala, dva dny silná a pak výjimečně kratší, spíše špinení....
Takže teď nevím co si o testu myslet. Dr, mi doporučil na bolesti brát ibalgin a kdyby to nepomohlo mám zase přijít. Brát raději nebudu nic a jsem objednaná na krev a moč, tak uvidím, ale zajímalo by mne jestli máte zkušenosti s něčím podobným.
Nejsem "snažilka" nic si neměřím a nepočítám, byla by to spíše velká náhoda a i ty se občas dějí.
Díky
No duch tamje, u mě na ultrazvuk bylo něco vidět od poslední ms cca za měsíc a půl. Pokud si chceš být jistá zajdi si do laborky na testy hcg jako samoplatce jestli nechceš čekat a pak bych konzultovala s dr
Mně se stalo nedávno něco podobného, 10 dnů po MS pozitivní test, nijak silný a žádný duch to taky nebyl. Za dva dny jsem si udělala další test, nesílil. Už jsem panikařila, že je to mimoděložní, k tomu bolesti bricha. Další den test slabší a další ještě slabší, až nakonec negativní. Nejspíš šlo o biochemické a měla jsem jen zbytkové HCG. U doktora jsem nebyla, byly Vánoce a naštěstí akutní problémy nepřišly, abych musela na pohotovost.
@jjasmina tak jsem si dneska udelala znovu prouzkový a digitest... dnes mam 3 dny po vynechane MS. 31DC - čárka v porovnání s pátkem sílí a digi vyšel 1-2tt - problém, je že od ovulace je to déle a to 18dní, Nevíte proč? Možná méně hormonu v moči? Přikládám fotky, modrý z pátku a mamatest z dneška
@eruwie89 Ovulaci si hlídáš ovulačníma testama?
@marta_kovar ano 1.5.byla
@eruwie89 V tom případě je pak asi možnost, že by rostlo HCG pomaleji. Ale mně vždy vyšel digitální přesně a vždy to tak i bylo. 🤷🏽♀️
@marta_kovar tak četla jsem i o holkách co měli testy sněhobílé a přitom byli v 2 měsíci. Takže asi je to individuální. Jen mě to prekvapilo
Teoreticky je to možné, první co mne napadlo tak mimoděložní :-/