Ahoj holky! Mam syna, ted bude mit 2 roky.
Chtela bych mu koupit k narozeninam dreveny vlacek.
Myslim vlackodrahu...mate s nejakou zkusenosti co je fajn a dite ve dvou letech bude zvladat? Nejlip aby delala i zvuky..houkala, svitila...
Dekuji za radu👍
@leninka800 také máme vlackodrahu z lidlu. Dcera je moc spokojená. Koupila jsem i vláček na baterii a jedna mašinka je na dobíjení přes USB.
My máme tuto. Most dělá zvuk při přejezdu a gong zvoní-ale musí se zmáčknout. Ale existují i s vláčkama na baterky,někde jsem viděla,když jsem se po tím dívala. A jinak na Ali jdou dokoupit třeba závory, čerpací stanice...
@leninka800 máme taky obyč dřevěné,na magnet a hraje si s nimi už od roka. Hlavně mu babička ukázala kouzlo magnetu, že drží i ve vzduchu a když do nich foukne, tak se roztočí ...jsou to vlacky na motivy z Mašinka Tom
@lucinka_16 Diky, no ja jsem prave cetla, ze vetsinou ty dreveny vlackodrahy byvaji kompatibilni s ostatnima i jine znacky. Ze bych ted koupila nakou startovaci a dokupovala k tomu drahu, domecky, mosty atd..
@lobella Diky a daji se k tomu casem prikupovat i casti? Myslim drahu atd?
@leninka800 to netusim, urco bude kompatibilni s dalsimi sadami, ale jaka je nabidka jsem nekoukala, v te sade toho je dost, ma to pul roku a nemame zatim potrebu rozsirovat
Dcera dostala od nasich k vanocum z lidlu, maji vic sad - temat, ma nejakou zakladni (koleje, most, zastavka, 4 panacky, 5 vagonu, 2 kamenity kopce), nesviti tedy a nedela zvuky, ale spokojenost