Pěkný večer 🙂 Chci se zeptat,zda někdo neví jestli je možnost někde objednat Dráčik Vánoční katalog? Jako že by nám přišel domů? Potřebovala bych čtyři a bohužel nemám možnost se do prodejny dostat 😔 Děkuji za případné odpovědi 😇
Webovky, kontakt, zavolej, napiš.
Nevyzadana vsuvka- majitel draciku na slovenskyvh webovkach draciku obhajuje utok na gaye. Pro me duvod tady uz vickrat neobjednat.
S dračikem to ted bude si všelijak..... Pry se majitel dračiku zblaznil... Jak psala hezz17 .... Na sk je to jeste pry horsi jak u nas.... Krom utoku na gaye, tak i ruzne dalsi vesi i politicke nazory a udelal z toho uz pomali blog jak obchod s hračkami.... No na strankach bya mela videt, pokud to neodstranil nekdo.... Neco tam pry uz zmizelo (nevim, manzel se dival vcera(
Je to i u nás 🙈
No tak v dračiku už nic 😡
https://www.dracik.sk/vsetky-clanky/ ono je to celkově vůbec výživné počtení ....🙄
To vypada jako by ty stranky nekdo hacknul
@zelenaesmolda bohužel, nehacknul.
@hezz17 taky už ho bojkotuji. Kdysi jsem tam ráda nakupovala, hlavně teda v SR.
@zelenaesmolda ne, jeho vlastni iniciativa 🤦🏻♀️
Nikdy by mě nenapadlo, že nebudu nakupovat hračky protože mi vadí názory majitele hračkářství. Když potřebuje ventilovat svoje názory, má si udělat soukromý profil někde a tam si to vyblít jak chce, ale tohle je moc. 🤦
@terez94 to pochybuju, mě chodí katalog do mailu třeba