Ahoj ženy, prosím, poradily byste mi, jaké kvalitní, ale zase ne předražené dózy na potraviny pořídit? Co chvíli musím vyklízet špajz a vyhazovat potraviny, protože se mi tam plazí nějaké milimetrové něco. Jsem z toho už zoufalá.
A taky - protože já mám vše vyhozené - jak velkou dózu potřebuji např na kilo mouky, fazole, čočku atd...
Děkuji moc 🙂
@frogie souhlasim s kacca11 vyházet vše i to co je broučkama netknutý, ideálně najít zdroj odkud potvory lezou, vytřít, pořádně vyčistit a pak nakoupit nové dózy s novýma potravinama. Já jsem si kdysi nakoupila obyč dozy v malých domácích potřebách teď už moc nejsou k sehnání. žádně tesnění nemají jen prostě jednoduše zavřu a je to. s obsahem, mám 2000 ml objem a dám do nich 2 kila mouky, cukr to samé.
Mám asi 3 tyhle a jsou taky bezvadný, koupila jsem je v tesku v akcích http://www.vetroshop.cz/banquet-doza-na-potravi...
@frogie kdyz mas zanesenou spajzku, musis vyhodit uplne vsechno, i to, co se zda v poradku. Vse vymyt, vystrikat a pak teprve koupit nove dozy, idealne bud s gumovym tesnenim nebo zavirani z brouseneho skla.