Dobré ráno holky,
dneska jsem dostala za úkol vytvořit dotazník ohledně zdravé výživy a pak z toho udělat analýzu, nevím jestli se mi to povedlo, ale byla bych ráda kdybyste mi to pomohli vyplnit a případně říct co je tam špatně.
Děkuji
Odkaz na dotazník: http://goo.gl/forms/9Eqhm0c4Ol
Vyplnila jsem, ale chyběla mi tam možnost zaškrtnout více možností (něco nakupuji na netu, něco zároveň v supermarketu). Plus možnost jiné... pro vlastní odpověď a nějaký komentář...
U otázky na cereálie jsem váhala, protože není zcela jasné, co se tím myslí - např. spoustu cereálií průmyslově vyráběných nepovažuji za zdravé... Ale obecně cereálie ano.
- otázka Kde nakupujete zdravé potraviny? - nechala bych zaškrtnout víc možností
- mussli a cereálie jako zdravá potravina - strašně záleží, které, já třeba čtu složení a podle toho se rozhoduju, případně si dělám domácí
+ stejně jako @petrajurinova
Považujete cereálie a müsli za zdravé? Ne. Kde nakupujete müsli? ... Co mám teda odpovědět, když je nekupuju? Jo a Bonavita bych nekoupila v žádným případě a co mám tedy zvolit jako odpovědi? No hrůza, kdybyste to nazvala jako výzkum Bona Vita, tak bych neztrácela čas
Dotazník jsem vyplnila, ale mám dvě výhrady.
U otázky: Kde nakupujete potraviny jako cereálie, ovesné kaše, müsli apod. chybí možnost volby - nekupuji / vyrábím si vlastní doma
Ve větě: Nakoupil/a byste výše zmíněné potraviny na eshopu, kdyby byli za zvýhodněnou cenu? je pravopisná chyba - potraviny jsou rodu ženského, takže "byly"