Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku k mé absolventské práci. Studuji 3.ročník na Voš zdravotnické - obor diplomovaná všeobecná sestra. Dotazník je určený pro maminky batolat. Mockrát Vám děkuji za pomoc http://www.survio.com/survey/d/R7R7C5Y6I4N2O6E8W
@prudusinka Ten dotazník Vám vážně nefunguje, a to je dítě venku, takže jsem si dala na čas. 🙂 Když opominu nutnost vyplnění věku 2. sourozence, přestože mám zatím jen 1 dítě (počítáte s variantou 3 a více dětí?), ta tabulka je šílená - vlastně chce, abych zaškrtla úplně všechna políčka, takže pak ztrácí smysl. U číselných údajů (počet porcí ovoce apod.) moje číslo nebere a znovu a znovu upozorňuje na jeho doplnění. Asi toho bude i víc, to jen tak namátkou. Při nejlepší vůli dotazník nejde vyplnit, zkuste ho předělat.
@kamilka007 díky za odpověď, je to poprvé co jsem v tomto programu dotazník připravovala, děkuji za ochotu
@prudusinka vyplněno, povedlo se na poprvé 😉
@anina32 děkuji
dotazník je po vašich připomínkách poupraven a funkční 🙂 děkuji za nápovědu
chtela jsem vyplnit ale uz na to nemam nervy, dvakrat stejna otazka, nutnost neco napsat do poznamky, a hlavne vubec netusim co napsat do te tabulky(teda asi tusim, ale jako neprijde mi normalni muset vyplnit kazde policko), aby mi to dotaznik povolilo ulozit, takze vzdavam...