Doporučíte mi kartářku v Praze?

kaja2016
17. dub 2019

Chtela bych jit po dlouhe dobe zase ke kartarce.Projizdim internet a nasla jsem pouze jednu, na kterou je mnoho dobrych recenzi, ale nevyklada budoucnost. Kdysi jsem byla u jedne pobliz CB ( a nekolik mych kamaradek) a vse se vyplnilo, tak verim, te cist budoucnost opravdu lze. Neporadite nekoho za rozumnou cenu, prijemneho, prejiciho, kdo to opravdu umi.-) z Prahy? Diky

wafina
17. dub 2019

@kaja2016 osobnim setkani davas prednost? Mam jednu po telefonu, uz 8 let. Pokazde mi to vyjde do detailu!

sudylichozrout
17. dub 2019

@kaja2016 Kdyby kdokoliv umel opravdu z cehokoliv cist budoucnost, ma Nobelovu cenu za fyziku. Vzhledem k tomu, ze nikdo takovy neexistuje, je jasne, ze vesteni budoucnosti z karet, kavove sedliny a pod. je prosta manipulace a vyuzivani nekolika psychologickych figlu. Nekteri lide se nauci odhadnout cloveka, plus k tomu pouzivaji obecne plky, ktere se daji dobre napasovat na konkretniho jedince. Respektive mozek dotycneho je zpersonalizuje a vztahne k sobe.
Kajo, vzdycky jsi mi tu prisla jako chytra holka, tak nevyhazuj penize oknem za podvod... Zajdi radeji za kamoskou, dejte si lahev vina a pokecejte 🙂

wafina
17. dub 2019

@sudylichozrout pozor, loni mi rekla ze v dubnu otehotnim 🙂))

sudylichozrout
17. dub 2019

@wafina no, to preci neni vesteni budoucnosti, protoze pokud se s partnerem milujete, tak je pravdepodobne, ze otehotnis 🙂

kaja2016
autor
17. dub 2019

@sudylichozrout Haha, diky za pochvalu🙂 To je mily...Hele me samotne se v zivote stalo nekolik veci, ktere se jinak nez nejakym nadsmyslovym vnimanim vysvetlit nedaji, me se tedy hlavne zdaji sny, ktere se pak vyplni za par dni, nebo o tom, co se deje nekde jinde nekomu jinemu. Jsou to y naprosto bezvyznamne veci. O tom proste nemam pochyb, nechci to tady rozebirat detailne, ale kdybys chtela, muzu ti to napsat do sz. Plus ted vyklad kdysi, ten byl take prekvapivy. S holkama jsem byla v kontaktu jeste nekolik let pote a opravdu se vse do puntiku vyplnilo. Meli jsme to i nahrane na kazete- to pani davala k u vykladu zdarma. To ze jsem si kdysi vystrihla v nejakem casaku fotku sve budouci dcery a zalozila do alba a dneska si opodal hraje stejna holcicka s kostkama, to je proti tomu vsem jeste docela normalni.)

kaja2016
autor
17. dub 2019

@wafina Osobne.)

kaja2016
autor
17. dub 2019

@sudylichozrout ale jinak souhlas, ze 99,99 % jsou podvodnice a nebo proste si mysli, ze to umi, ale neumi....