Milé maminky, máme v plánu koupit novou sadu hrnců a rendlíků. ale vůbec nevím, jaké nádobí se dnes vyrábí, na co si dát pozor. máte doma takové hrnce, že byste mi je doporučily? děkuji.
@marti73 Tak u nás to taky vypadá na Tescomu. tu sadu z Ikea mi teď kámoška zkritizovala, teď nevím, v čem přesně byl problém, snad v páře u pokličky. nevím přesně. i tak díky moc.
@lucie.krajcarova záleží, na jaký typ varné desky ty hrnce sháníš 😉 - např. pro indukční desky se musí koupit nádobí, které je magnetické, na sklokeramické je to v podstatě asi jedno.
Já mám indukční desku a nádobí od Tefalu i z Ikei a obojí se mi používá dobře, nevidím v nich žádný jiný rozdíl než cenový 😅
ahoj, doporučila bych ti tescomu, mám a dobře se v nich vaří, do budoucna uvažuju o měděném hrnci např. Morreti, líběj se mi a prý se v nich skvěle vaří ale nakonec jde spš otoho kdo vaří, že 😉 než o čupr nádobí
@lucie.krajcarova Kámošce asi vadilo, že má Ikea poklička navrtanou díru na utíkání páry, ale je to praktické, protože pokličky k hrnci přiléhají a pára by je při vaření nadzvihávala, pokud by nebyly trošku poodklopené. 😉 Já jsem s nimi spokojená.. 🙂
Ahoj, můžu doporučit s titanovým povrchem, kde se nic nepřilepí. Hrnec, super je pánev a lívanečník 😉 Jsou Italské a mají je na: hrnce-panve.cz
Ahoj 🙂 Já mám všechny hrnce, pánve atd z https://www.kuchyne-domacnost.cz Všechno mám nerezové. Pořizovala jsem už před 6 lety a pořád vaří hezky, pánve se nepřipalují. 🙂
Ahoj, můžu doporučit Kolimax. Česká výroba a jsem spokojená. Mají více variant.
staršá tema, ale znovu otevřu. Radi bychom si domu koupili panvičky značky Zanetti d Dellinger. Mate někdo zkšenosti? Jak se v nich vaří, peče, smaží?
Ahoj.. Já mám 10.let starou nerez soupravu od Tescomy a jsem moc spokojená. Nedávno jsem dokoupila nějaký ten nerez kousek z IKEA řady: 365+ a jsou dobrý a hlavně nestojej svět, jako některé ostatní značky, taky mají sendvičové dno a uvnitř mají natištěnou odměrnou rysku. Teď naposled jsem koukala, že je začali dělat i s nepřilnavým povrchem, což se hodí. 🙂 Mrkni se na ně na netu.. 😉