Doporučíte knihu, která zaujme?

helmon
22. dub 2023

Holky nejste některá tip na dobrou knihu, která četbou zaujme? Nemusím teda nic hororového, ale strašně rada bych se chtěla vrátit ke čtení 🙏🏻🙂 Dekuju moc za doporučení ;)

slecnami
22. dub 2023

Ahojky, nepíšeš víc podrobností, ale za sebe můžu vřele doporučit takřka cokoliv od Jodi Picoult...píše chytlavě, zajímavá témata...mně se její knihy a styl moc líbí 😊

klokanka31
22. dub 2023

@helmon Záleží co tě baví, jestli romány, povídky...Pokud máš ráda černý humor tak je skvělá knížka Upřímnou soustrast

lauriak
22. dub 2023

Ja mam rada knizky od Shari Lapeny. Cely cas napinave, rychlo to odsypa. A co ma za poslednu dobu zaujalo: Tchyne, Smrt prichazi na prohlidku, Neviditelny zivot Adie Larue, Stehy,...

similenka
22. dub 2023

@helmon Za mě momentálně české autorky. Dvořáková, Katalpa, Mornstajnova, Soukupová, Hanisova

shirilka
23. dub 2023

@helmon Záleží na i na žanru co tě baví, mužů doporučit třeba takový příběhový návrat kousek zpátky v čase Šikmý kostel od Lednické, nebo severské detektivky Milénium od Larssona, pokud fantasy tam naprosto boží je série Skleněný trůn od S.J.Maas...

helmon
autor
23. dub 2023

@similenka a věděla bys konkrétní tituly?🙂

helmon
autor
23. dub 2023

@lauriak super, moc děkuji 🙂

helmon
autor
23. dub 2023

Holky jinak moc dekuju 😉

agida
23. dub 2023

Já mám rada hodně příběhy ze života. Jistota je pro me vždy Tatana Vasilkova-Keleova, od Soukupové se mi líbila hodně kniha Nikdo není sam, hezky píše i Hartl. A nebo potom detektivky série od Angely Marsons je super a nebo Bryndza píše taky skvěle 😉

helmon
autor
23. dub 2023

@agida to by se ni taky líbilo, příběhy ze života. Napíšeš nějaký titul? Moc děkuji

veru181
23. dub 2023

Mám ráda Liane Moriarty, Shari Lapenu, Diane Chamberlainovou a Kathryn Hughesovou. U všech platí, že se dobře čtou a jejich příběhy nejsou předvídatelné 🙂

lenatko91
23. dub 2023

Já třeba ráda čtu knihy od Nesba 🙂

lennus
23. dub 2023

@helmon Zrovna dočítám knihu Chirurg od Petry Dvořákové a je moc fajn

lennus
23. dub 2023

@lenatko91 Sněhulák se mi dost líbil

lamiaaa
23. dub 2023

Mně se velmi líbí thrillery od české autorky Kateřiny Karolové: Odbočka v lesích a Jiné místo. Pro mě neuvěřitelně čtivé a napínavé knihy, bohužel díky tomu to je tak na jedno odpoledne, nelze se od toho odtrhnout 😀

similenka
23. dub 2023

@helmon Hana, Němci. Hlas kukačka, Hermakove údolí- to je H.M.Kornerova, na kterou jsem zapomněla. Nebo Šikmý kostel od Lednicke, taky velmi populární. Je toho fakt hodně. Přečti si recenze Databazeknih.cz Já tam často nakukuji.