Holky nejste některá tip na dobrou knihu, která četbou zaujme? Nemusím teda nic hororového, ale strašně rada bych se chtěla vrátit ke čtení 🙏🏻🙂 Dekuju moc za doporučení ;)
@helmon Záleží co tě baví, jestli romány, povídky...Pokud máš ráda černý humor tak je skvělá knížka Upřímnou soustrast
Ja mam rada knizky od Shari Lapeny. Cely cas napinave, rychlo to odsypa. A co ma za poslednu dobu zaujalo: Tchyne, Smrt prichazi na prohlidku, Neviditelny zivot Adie Larue, Stehy,...
Holky jinak moc dekuju 😉
Já mám rada hodně příběhy ze života. Jistota je pro me vždy Tatana Vasilkova-Keleova, od Soukupové se mi líbila hodně kniha Nikdo není sam, hezky píše i Hartl. A nebo potom detektivky série od Angely Marsons je super a nebo Bryndza píše taky skvěle 😉
Mám ráda Liane Moriarty, Shari Lapenu, Diane Chamberlainovou a Kathryn Hughesovou. U všech platí, že se dobře čtou a jejich příběhy nejsou předvídatelné 🙂
Já třeba ráda čtu knihy od Nesba 🙂
Mně se velmi líbí thrillery od české autorky Kateřiny Karolové: Odbočka v lesích a Jiné místo. Pro mě neuvěřitelně čtivé a napínavé knihy, bohužel díky tomu to je tak na jedno odpoledne, nelze se od toho odtrhnout 😀
Ahojky, nepíšeš víc podrobností, ale za sebe můžu vřele doporučit takřka cokoliv od Jodi Picoult...píše chytlavě, zajímavá témata...mně se její knihy a styl moc líbí 😊