Kdybyste si mohli vybrat kterékoliv místo v ČR k životu, které by to bylo a proč? 🙂
Na Šumavě, nejkrásnější vzpomínky z dětství a mladších let.
Mně se líbí jižní Morava, Mikulov třeba. Nebo Český ráj.
Ale asi bych tam nemohla žít, bych byla na mrtvici z řeči, jsem Ostravak 😁 takže domov mám v ms kraji. Tady miluju Nový Jičín a tady bych mohla žít stále .
Žiju v Praze a nikde jinde bych žít nechtěla.
@veroniquecz Moje rodna jizni Morava...Brno venkov 🙂
V Praze, kde žiju, jen bych si asi prosila rodinný domeček se zahradou 🙂 to je bohužel sci-fi, dokud nevyhraju v loterii 😂
@veroniquecz Hradec Kralove nebo Ceske Budejovice.
Já jsem spokojená tady.. Bydlím v Bilovicich nad Svitavou, mám tu rodinu, přátele, manžel tu má rodinu.. Je tu školka, škola, obchody, zábava. Do města kousek a přitom plno lesů, polí.. Neměnila bych 🙂
@malenka3 Mám to stejně.. Stačil by mi malinký domeček v Praze.
@veroniquecz mne by se asi líbilo buď na Šumavě nebo treba v Krkonosich. Ale samozřejmě v nejaky teply chaloupce s veskerym komfortem 😁
Liberecko je krásný.
Někde s velkým pozemkem, v čistém prostředí, soukromí, u vody, na horách a s dobrou dostupností do Prahy 😂
@veroniquecz kdekoliv v ČR, ale v lese, kde není příroda tolik dotknuta člověkem, nějaká stará hájenka! Už jsem si vyslechla názor staré paní, jak bude muset dítě jaký kus cesty do školy, ale tak ať! Bude mít rozhodně lepší dětství, než u PC ...
Někde kolem Hodonína, blízko vinic.
Kokořínsko
Kdyby mela CR more tak u nej - splouchy splouch. Jinak jsem spokojena kde jsem, protoze mam kolem sebe to nejdulezitejsi - rodinu.
@veroniquecz MS kraj. Kdekoli,nejlip Beskydy. Odstehovala sem se za manzelem do Českého středohoří,mame baracek u lesa,v male vesnicce ale stejne Morava je Morava ❤
@veroniquecz
Stredni Cechy nebo Plzensko.
Já si hlavně přeju, abych se nikdy nemusela stěhovat z místa, kde žiju už 11 let - z kraje mezi vinohrady, s výhledem na Pálavu. Jen v létě nejraději ujíždím pryč 🙂.
na místě, kde nemusím zamykat.
Modrava ❤️ a hlavně bez sousedů 😂 tzn v lese
Holky chápu. Já jsem Brňačka v paneláku, Brno mám ráda a mít ten domeček, to y byla značka ideál.
@89peta to je sen mého muže - srub v podhůří Beskyd ❤
@treasurka to existuje? 😂😅
@veroniquecz Nevim, asi ne, ale bylo by to krásný =)
@treasurka @veroniquecz Teď o víkendu jsme byli na procházce na Klokočné (Praha-východ) - Krásné vyhlídky a tam tohle všechno bylo🙂 jen místo hor tedy jen kopce, ale kouzelné🙂.
Taky nekde na samotě je me jedno kde 😁
Holany,trávali jsem tam dětství a bylo tam nádherně.