Ahoj,nevíte někdo,jestli má PPL nějakou lhůtu, do které Vám musí zboží dovést? Děkuji.
mě většinou když nedoručí ten den tak hned uloží na parcelshop kde si ho vyzvednu po dobu myslím 7 dní ... ale většinou si ho vyzvedávám hned ... v létě není vhodné moc objednávat nějaké zboží .... také jsem si tenhle týden 2x zažila u DPD kdy jezdí brigádnící a přijede si o dvě hodiny později a ještě v době kdy už mi malá chodí spát nebo večeřet ... ve středu místo do půl páté přijel až v půl osmé večer a ve čtvrtek místo do pěti přijel v půl sedmé takže asi tak no ... taky jsem se rozhodla raději přes léto moc neobjednávat asi .. i když běžně objednávám pro malou z feeda 2x - 3x měsíčně
@milusina Nam zrovna minuly tyden dovezlo PPL 3 baliky a vsechny v poradku a v avizovany cas.
ty jo já si na PPL nemůžu stěžovat (teda on nám to vozí i švagrův známí 🙂) ale vždy v 7 - 7:30 volá zda mě zastihne doma - a v 8:30-9 tu je (nezvoní volá, že je za minutu u nás-takže když syn byl malý chodil kolme 9h spát ideál) - sms od PPL mi chodí kolem 8h 😀
Pošt vždy jezdila kole poledne pravidělně když jsem uspala syna a ten zvonek ještě podrželi - dítě řev neskutečný a vždy teda ten čas fat odhadli, že spal třeba 20-30min a pak už nezabral
Já si právě objednala bazén s filtrací.Z té firmy mi napsali,ze pro lepší přepravu to zabalí do dvou balíku,tudíž do dvou zásilek.PPL to obojí předali 2.7.PPL mi napsala,ze mi bude 4.7.dorucovat zásilku,jejíž číslo ale neodpovídalo ani bazénu ani filtraci.Nakonec mi přivezli bazén.Ridic ještě prohledával auto,jestli tam nemá i filtraci.Neměl.Myslela jsem,ze tedy filtrace dorazí tento týden a nic.Kdyz jsem se koukala na jejich webovky,je zde napsáno,ze bazén byl doručen a filtrace bude doručena 4.7.Pokousela jsem se jim dovolat-bezúspěšně.Na mail nereagují.Tak nevím,co s tím...
No to.nevim, ale vim,ze mi dnes meli doveut balik a nedovezli