Ahoj holky, u nás ve městě sice není DM drogerie, ale pořád slýchám, jak jsou tam kvalitní a levné výrobky, tak se chystám do blízkého města do DM drogerie na exkurzi 🙂 Chci se zeptat, co tam kupujete, jste s tím spokojené a můžete to doporučit? Slyšela jsem např. o tabletách do myčky, dětské kosmetice...budu ráda za vaše tipy 🙂
Kupují prášek do myčky, nejlevnější na trhu a super, a sůl do myčky, a nic jiného nepouzivame a nádobí vždy čiste, taky čistič myčky a pračky jsem měla..A vše z Balea řady je levné a dobre 🙂 plenky má levnější rossmann..
@silvik77 Ja tam nakupuju hlavne detske prikrmy DM Alnatura, jsou perfektni. Pro sebe odlicovaci vodu a mleko, pro muze pletovy krem, ubrousky v krabici, toalet. papir, pamlsky pro psa a HLAVNE nerafinovany trtinovy cukr FairTrade, ten je dokonaly. 🙂 Je toho urcite daleko vic, ale rozhledni se sama, prakticky cokoli, co jsem od nich vyzkousela, je dobre nebo vic nez dobre.
Já chodím do DM pro přírodní kosmetiku Alverde a pak pro věci od Babylove 🙂
Dobrý den, mohla bych poprosit o vyplnění velmi krátkého dotazníku zaměřeného na věrnostní programy drogerií pro rodiny s dětmi do tří let? Velice by mi to pomohlo při psaní bakalářské práce. Děkuji. http://www.survio.com/survey/d/J4D3D5U4A1K1J3Y1Q
já tam kupuju plíny babylove (cenově mi přijdou slušný, nejsou parfémovaný a jsou dobrý, pak jejich prášek na prádlo - vyšel jako nej v d-testu na barevný prádlo, pak pro výrobky alnatura (rýže, olej a tak) a pro sprch gely a šampony balea- ne že bych neměla na dražší, ale vyhovujou mi, když sem kupovala na zkoušku, tak sem čekala že budou děsný a nejsou 😎