Nevím, jestli je to normální, dcera se cca dvě hodiny po usnutí dost potí, bez ohledu na oblečení, přikrývku. Často ji tak v během těch dvou hodin jednou převleču, protože vršek má v podstatě jak kdyby se vypral, mokrý. Doma máme běžnou teplotu, vždycky přizpůsobím oblečení i ložní prádlo, dnes například spala při otevřeném okně, v noční košili bez rukávů, přikrytá do půl těla jen povlakem, vše bavlna, bez ponožek...takže nechápu. Máte to taky tak? Dceři je pět, ale má to tak už cca od tří let.
Náš syn se taky hrozně potí, když usne. Měl to tak už jako miminko, kolikrát jsem nepoznala, jestli je zpocený, nebo se počural 😀 A má to tak doteď, je mu 9.
@goldenova Dceři bude po prázdninách také 5 let a potí se strašně od miminka, nejvíce se jí potí hlavička. Také kolikrát převlékám a u miminka to bylo hodně časté.
S tímto jsem se setkala už vícekrát, a tedy můžu říct, že je to naprosto normální. Můj synovec to má úplně stejně, jakmile usne, tak se začne neskutečně potit. A hlavně v létě, je to naprosto normální, běžné, potím se i já. 😀 Ono to může být i vrozené.
Také máme doma malý výpotek. Ve školce za den vystřídá i tři trička, protože to propotí. To bude asi dáno geneticky.
ve skolce mam s tim hrozny problem u syna... doma ho po hrani, pri pobytu venku prevlecu do sucheho, ale ve skolce kdyz pro neho prijdu, je kolikrat v tom zpocenem... nekdy se prevlece sam, nekdy ho upozorni ucitelka...
Pokud to tak měla vždycky, tak ok. Pokud je to otázka posledních pár dnů, tak bych to řešila, může to značit vážnou nemoc...
@goldenova syn 5,5 roku uplne stejne... usne a kdyz jdu spat ja nebo chlap, tak prevlekame komplet... on se hrozne poti pri cemkoliv