Zkusila jsem první měsíc objednat přes poradkyní co se tomu věnuje F1 a termočaj +mi dohodila nějaký jídelníček.Za 3tydny jsem zhubla cca 1kg,nyní mi produkty už dochází a zmíněná poradkyně mi poradila ať si založim členství,nejlépe jako distributor,že budu mít větší slevy než když si to objednám přes ni.Zkusila jsem se zaregistrovat a chce to po mě i občánků,máte někdo s tímto zkušenost,zda mě to k ničemu nezavazuje a není to nějaký podvod?
Celej Herbalife je podvod proboha, jak na to můžeš ještě skočit 🙈
Ruce pryc od Herbalajfu a zadna registrace. Nechapu, ze na tohle dneska jeste nekdo skace 🤦
@lady742 já jsem tenkrát došla na pohovor a vyklubal se z toho Herbalife. Paní se mě snažila přesvědčit, že si musím za x tisíc nakoupit počáteční balíčky (nejdříve s minimální slevou) a začala mi vyprávět jakým způsobem mám začít přesvědčovat nejdříve své známé a příbuzné, přes ně pak jejich známé a tak pořád dokola. Budete muset přesvědčovat další a další lidi, protože čím víc lidí přesvědčíte, tím větší slevu dostanete. Žádné lidi nepřesvědčíte = žádnou slevu nedostanete. Nejsou to ani žádní vyživoví poradci, bacha na ně! O fyziologii, metabolismu a zdraví nemají nejmenší tušení, jen jedou naučené věci ze skript Herbalife, které samozřejmě velí - bez Herbalife nezhubnete. Pokud máte v těle něco, co potřebuje speciální přístup, jinou dietu, tak o tom nemají páru, jak to řešit. To jde stranou, hlavně že prodají ...
Abyste dosáhla na slevu, musíte prodávat. Takže pokud nechcete Herbalife distribuovat, tak se registrace nevyplatí.
JInak registrace vás vzásadě k moc ničemu nezavazuje, až na to, že se dostanete do skupiny lidí, kteří vám budou několikrát týdně vysvětlovat, jak je Herbalife super, jak se bez něj nedá žít, co všechno si chctet koupit a jak ho musíte určitě zprostředkovat celému svému okolí... Mě se dostalo dokonce citového vydírání, když jsme chtěla skupinu opustit... Takže registraci fakt nedoporučuju.
To je to, jak se platí na začátku nějaký poplatek 3-5tis, aby u nich člověk mohl "pracovat"? To byla moje první nabídka práce kdysi dávno, naštěstí jsem si jen poklepala na čelo 😀 ne, díky... To byl jasný podvod už tehdy, neměla jsem z toho vůbec dobrý pocit a to už je to snad 10 let zpět... Nevím jistě, jestli to byl konkrétně Herbalife, ale o nějaké výživové poradenství se jednalo, myslím, ze to bylo fakt ono
@jako_mala_holka ne neplatí se nic
@lady742 tak ono je to 10 let už, je možné, že to bylo trochu jiné, už si nepamatuju, jestli jsem měla platit poplatek jen nebo něco za ty peníze koupit, abych prodávala, ale i tak to byl podvod, ať už to bylo cokoliv... A tohle vypadá minimálně podobně
Ty kraso 🤣.... Tomuhle někdo věří jo? Kilo mám dole za týden když budu držet KT... K tomu člověk fakt nepotřebuje nesmysly
Hele, holky... vím, že diskuze je o tom registrovat x neregistrovat... Jak píšu, registrace mi přijde blbost.
Ale hodně mě překvapuje výsměch, který tu vidím... "Dietních plánů" je hodně. Mnoha lidem pomůže, mít prostě jasně dané "k snídani tohle, k svačině tohle, oběd a večeři normální"... prostě tím sníží kalorický příjem u těch dvou jídel a zároveň sníží neustálé přemýšlení o jídle (v důsledku čehož mají menší tendenci zobat a tudíž opět - sníží příjem energie)... Jako jo, jde to udělat x jinými způsoby, ale tenhle je jeden z nich. A myslím, že není úplně hloupě udělaný. Otázky ceny a vymývání mozků kolem, už jsou jiná věc... Ale to je vlastně u všech produktů, které jsou "jen v exkluzivní síti prodejců" ... Proč teda tolik posměchu?
@lady742 V životě jsem už potkala příliš mnoho MLM prodejců a z jejich rétoriky je mi akorát na blití. HL je tedy obzvlášť tragický, bydlela jsem kdysi s jednou distributorkou a co ona byla schopna tvrdit za nesmysly, bylo šílené. Je jasný, že když místo jídla sníš prefabrikovanou srágoru, tak snížíš kalorie a možná i něco zhubneš, ale dlouhodobě udržitelné to není ani fyzicky, ani cenově.
Být tebou se na předražený umělý koktejly vyprdnu a nastudovala bych si něco o výživě třeba u Karolíny Four, nebo nehladu.cz, stáhla bych kalorické tabulky a za podstatně méně peněz můžeš dosáhnout mnohem lepších výsledků.
@lady742 V roce 2022 ještě někdo dokáže skočit na podvod jménem Herbalife? Už já v roce 1999 jsem věděla, že je to letadlo. Bože!
Po detech jsem mela problem zhubnout, tak jsem sla k vyzivove poradkyni a vyklubal se z toho Herbalife. Nicmene jsem nebyla ochotna nechat tam deset tisic, ale na druhou stranu jsem to chtela zkusit. Koupila jsem si tri produkty, pani mi podrobne vysvetlila, co kdy jist a kolik toho vypit. Za 4 mesice jsem zhubla pres deset kilo. Postupne jsem produkty vysadila, stravu plnou ovoce a zeleniny zachovala a vahu si udrzela.
@lenulen Takže by v podstatě úplně stačilo, kdybys měla vyváženou stravu a přidala pohyb. Ani bys bývala nemusela užívat tyhle bazmeky. 🙂
@sudylichozrout to nepopiram, ale potrebovala jsem tehdy, poradit, pomoct, nakopnout 🙂
Herbalife je typické letadlo - budeš si muset objednávat a také "lovit" další lidi pod sebe. A jakmile ty jejich přípravky vysadíš, tak začneš opět přibírat. Nehledě na to, že bůhvíjak zdravé to taky není.