Mam pocit,ze tu posledni dobou vidim hodne diskuzi na toto tema. Po pravde doufam,ze vetsina z nich je jen trolling,nechce se mi totiz verit tomu,ze nekdo muze o byti/nebyti mimca rozhodovat podle nejake diskuze. Nebo vy myslite,ze ano?
@veronikahappy souhlas
podle mě mnoho z nich potřebuje utvrdit v nějakém svém názoru nebo pocitu....když budu chtít jít na potrat, tak budu psát, jak je všechno špatně a nic mi nehraje do karet a bude tam spousta komentů, který to budou podporovat, protože v tý určitý situaci to přece nejde takhle být....když mimi spíš chci, tak budu psát, že je to takhle, ale může být hůř...a bude spousta podporujících momentů pro tuhle možnost....je to taková psychologická hra....
...i když je fakt že by jedná diskuze stačila...rady jsou vždy stejné😂 každopádně ženské jsou líné cokoliv si vyhledat tak radši a jednoduše zaplnuji stránky...
Potřebuji se vykecat a slyšet že jejich situace není až tak hrozná a může být hůř
Můj názor je, že se chtějí prostě jen svěřit nebo vypovídat... aby je ostatní rozebrali. Určitě se nelze podle lidí rozhodnout, každý si musí vybrat cestu sám.