Dobrý den. Čím vyspravujete dětem na teplacich díry od koberce ve školce? Od začátku zimi máme na třech a škoda je vyhazovat si myslím. Zehlovacky budou stačit a nebo lépe prisit?
Děkuji moc za rady.
Vyhazují , je to slabé tak to nic nevydrží
Davam zaplaty z dzinoviny
@ele_nka to je paradni 👍 ale trpelivost bych na to nemela.
Zazehlovacku přišít. Případně jinou záplatu. Jestli se ti s tím chce drbat, ustrihnout na obou nohavicich a prisit ve švech jinou látku. Vyhazovat by mi to teda nedalo - nějaká ekologie třeba...Navíc to by asi člověk vydělával jen na teplaky. 😒 Ještě horší mi to prijde na mých legínách (nosím jen na doma), ale na to se člověk jen podívá a díra je na světě.
Vyhodim, koupi se nove
Já přišívám nažehlovačky a když už nevydrží ani ty, tak to střihnu na kraťasy na léto.
@prejeta_zaba Jaké máš legíny? Já teda podlehla Lelosi, ne proto že je to trend, ale protože mi fakt vyhovuje ten materiál. Nosím je roky a stále v cajku. Narozdíl od těch z Tezenis, které se příšerně vytahaly v oblasti kolen
Manželovy dělám zaplety. Dětem vyhazují a kupuji nový
Delala jsem na zasitou diru zaplaty z teplakoviny nebo jinych pevnych latek. Holce treba i jako kvet kytky, klukovi domecek😅. Pak uz jen kolecka a nakonec jsem presla na zazehlovaci zaplaty, ktere jsem nejdele po prvnim prani radsi i prisila. Zaplatovany teplaky poradnou a velkou zaplatou uz deti nikdy netrhky.
Nove mely diru za par tydnu, zaplatovane pak vydrzely klidne rok nebo i dele bez uhony.
@mariti Já mám moc ráda bavlněné věci, takže Lidl, F&f, nejlevnější kousky...fakt je nešetřím, nevím, jak to dělají ostatní, ale já mám prostě oblečení na doma na to, abych věčně někde lezla po zemi s detma, uklizela a vařila, takže skvrny od Sava, od mastnoty, časté praní...Ty Lelosi mi přišly materiálem fajn, ale bavlna je bavlna. Ale hlavně je mi líto na výše zmiňované mít legíny za litr. 🙈Myslíš, že fakt přežijí déle?
@konidana Já i ty nažehlovací záplaty stříhám do tvaru hvězdiček, ježků, listů a podobných ptákovin (to se pak výborně obšívá 😆)
Vystříhnu celý ten prodřený přední díl, nahradím pružným letním nebo i zimním softshellem. Vypadá to potom jako softky od Unuo, dělám obě kolena, ne jedno prodřené. Zažehlovačku musíš i přišít, jinak se odlepí.