Dobrý den.Chci se zeptat jestli bych do toho mohla dát jen vodu aby zvlhčoval vzduch?? Máme rýmu a malá 40° jde mi o to že inhalátor máme na chatě.. Nebo jaké oleje do toho můžu dát? K tomu byl levandulový a smrkový díky
Tohle je difuzer, ne zvlhcovac. Vypouští jen jemnou mlhu a ta nic nezvlhčí a určitě ne celou místnost, to ani nepoznáte... Nicméně jako difuzér na etericke oleje na rýmu super. 31 bylin je fajn, ale cena brutál. Na rýmu a nachlazení máme doma od Nobilis Tilia jejich směsi - Druhý dech, Respirant apod.
Pouze voda difuzeru nevadí, ale to fakt je nic a nepoznáte to. Smrk je dobrý na kašel, tím nic nepokazíte ani při rýmě 😉
Malymu diteti a vlastne nikomu bych nejaky olejicek z Lidlu ktery byl k difuzeru urcite nepoustela.. kdyz uz tak nejaky kvalitni nesynteticky eo za kdyz to ma dite x hodin dychat.. ne kazdy esencialni olej je taky pro dite vhodny
Mám difuzér na 300ml vody, dávám do něj vincentku, ráno pustím, vypíná se sám a v bytě z toho máme krásnou mlhu a nudle lítají všem.
Jestli potřebuješ zvlhčovač, tak tenhle objem je bohužel málo. Mám třílitrovej od truelife a je perfektní. Z olejíčků na nachlazení bezkonkurečně nejlepší heřmánek římský/modrý- Je to jedden z nejdražších olejů, ale fakt stojí za to.
Máme směs "Nachlazení" nevim od koho a "31 bylin" od Justu. Oboje to hezky pomáhá s dýcháním při rýmě...