Zdravím maminky, mám na vás dotaz. Sháním antibakterialní gel/dezinfekci kterou mohu zavěsit na kočárek. Žádná běžná drogérka dm rossmann teta jí nemají, máte jí někdo? Nebo nevíte kde koupit? Děkuji
DM ma 100%
Kolikrát jdu ven bez tašky na kočárek a jelikož mám okolo sebe dost kuřáků a vadí mi když mi sahají na malou. Proto bych byla radši kdyby si ,,umyly" ruce. Dm to prý už nemá ptala jsem se.
Asi jedině si vyrobit z nějaké prázdné lahvičky a doplňovat z většího balení, které mají skoro v každé lékárně nebo drogerii. Ale přijde mi to jako zbytečnost. Přílišná čistota a dezinfekce rozhodně miminku neprospívá
Ja koupila v dm drogerii, zeptej se prodavacek, maji ciry, modry a snad ruzovy, lze koupit i se silikonovym zavesnym obalem na kocarek. Mne vyhovuje ten ciry. Je to "hygienicky gel na ruce Balea". Vysoky asi 10 cm.
Aha ted koukam, ze pises, ze v dm uz nemaji, to je skoda, byla to fajn vec
a co to nejak pridelat gumickou?
V tom dmku to maji cas od casu jako docasnou nabidku, treba se zase objevi...
nebo zkus sehnat držák na ten gel. viděla jsem ho na aliexpresu, ale záleží jak moc na to chvatas
Nejezdíš do Primarku? Tam je mají stoprocentně.
Holky dekuji za rady. Objednala jsem na ali.
A můžu se zeptat, proč to to potřebuješ? Možná by se dalo pořešit i bez toho....gely jsou určené na ruce, dezinfekce dtto. Na kočárku nemají efekt....