Dětský metr na zeď. Kam zaznamenáváte naměřenou výšku?

atekram42
27. pro 2021

Ahoj, chci se zeptat, vy, co máte takový ten dětský dřevěný, obrázkový metr na zeď, kam zaznamenáváte naměřenou výšku?
Včera jsme ho připevnili na trám a s mužem se dohadujeme, jestli se ta výška dětí má zapisovat přímo do toho metru nebo vedle něj? Co vám přijde logičtější nebo jak to děláte vy? Díky 🙏

barborka09
27. pro 2021

@atekram42 My jsme psali přímo do metru. Podle mě vedle něj je to k ničemu. Dcera už metr přerostla, tak až budeme malovat, metr sundám a schovám s naměřenými údaji a kdykoliv se můžu podívat, jak nám rostla.

aselluska
27. pro 2021

@atekram42 to by asi nemělo význam, psát to vedle. Vymaluješ a máš prd. Na metrů to údaje zůstanou na památku

atekram42
autor
27. pro 2021

@aselluska no, právě proto to máme na tom trámu, ne na zdi, ten se malovat nebude a zůstane to na něm. Máme ten metr, co je na obrázku, není na něm moc místa, nebude to pak ošklivé, když tam vměstnáme údaje několika dětí?

meejja
27. pro 2021

U jednoho či dvou dětí bych psala na metr (klidně různou barvou) u více na trám 😉

versatilka
27. pro 2021

na trám

barmil
27. pro 2021

@atekram42 my měříme děti na futra. Na chalupe jsem tak já, segra, bratranci a ted i naše děti. Je to krásná památka. Doma taky měříme děti na futra, dřevena.