Dobrý den, mam asi hloupy dotaz, snad se mi nevysmejete..😄..ze zvyku kupuju synovi dětské čaje...budou mu už 4 roky ..ted pije caje hodne..muzu mu zacit davat čaje pro dospělé? Nejak si nejsem jista..P.
Takový roibos rozhodně a kvalitní zelený klidně taky. Ono pokud se bavíme o čajích v pytlíku, tak tam si iluze nedělám ani o dospělých, ani o dětských.
Taky jsem nikdy nedával dětský čaje. Normálně ovocny nebo vhodné bylinky či mix. Od půl roku, předtím jen kojení případně trochu vody. sice kupuju z pytlíku, ale vybírám kvalitní značky jako třeba sonnentor. Černej a zelenej ještě nedávám teda. (2 roky a druhá má 10m)
Moooc všem děkuji 🌞
Hele bud v klidu, taky doma občas vařím 5 léte dětské čaje, asi z pocitu, že je to pořád mone malé miminko🙈ale chodí do školky a tam dost pochybuji o tom, že vaří dětské čaje a treba černý čaj tam mívají běžně nq pití, takže jak ja vždycky říkám, všechny ty matky co řeší, že do třech let dítě nesmí to a to v jídle a ve dvou letech ho soupnou do školky, tak pak jsou vsechmy jejich iluze v háji, protože ve školce teda mají hooodne,, pestrou,, stravu(alespoň u nás ve školce určitě) 😂
a teda nedělám si iluze o tom, že je rozdíl mezi dětským a dospelackym čajem
Taky davam, bylinky nebo ovocny. Cerny i zeleny maji “kofein”, takze tomu se vyhybam
Děti když pily, tak zásadně ode mě že sklenice - a já dětské čaje nepiju🙂 Zelený ani černý nedávám. Naše školka má stravu i pitný rezim ok, to s černým čajem docela koukám.
Já dávám dětské čaje i dceři 18 měsíců, protože jsme je měli letos na pojišťovnu 😄 nějaký dobrý ovocný nebo slabý vhodný bylinkový bych dala klidně (třeba ten Sonnentor)
Ja holkam kupuju detske od Leros, kdyz jsou v akci, a i mě samotne chutnaji vic nez dospelacke ovocne. Treba hermankovy nebo tak kupuju jakýkoliv, ale ovocne jen detske.
Vsem moc děkuji. 😉
@pv2580
Ja bych si hlavne pohlidala,aby caj neobsahoval kofein.
@pv2580 ctyrletemu bych se uz nebala. Nedavala bych cerny a zeleny, ale na ovocnych se snad nic pokazit neda.