Dobrý den, mam asi hloupy dotaz, snad se mi nevysmejete....ze zvyku kupuju synovi dětské čaje...budou mu už 4 roky ..ted pije caje hodne..muzu mu zacit davat čaje pro dospělé? Nejak si nejsem jista..P.
Takový roibos rozhodně a kvalitní zelený klidně taky. Ono pokud se bavíme o čajích v pytlíku, tak tam si iluze nedělám ani o dospělých, ani o dětských.
Taky jsem nikdy nedával dětský čaje. Normálně ovocny nebo vhodné bylinky či mix. Od půl roku, předtím jen kojení případně trochu vody. sice kupuju z pytlíku, ale vybírám kvalitní značky jako třeba sonnentor. Černej a zelenej ještě nedávám teda. (2 roky a druhá má 10m)
Moooc všem děkuji
Hele bud v klidu, taky doma občas vařím 5 léte dětské čaje, asi z pocitu, že je to pořád mone malé miminkoale chodí do školky a tam dost pochybuji o tom, že vaří dětské čaje a treba černý čaj tam mívají běžně nq pití, takže jak ja vždycky říkám, všechny ty matky co řeší, že do třech let dítě nesmí to a to v jídle a ve dvou letech ho soupnou do školky, tak pak jsou vsechmy jejich iluze v háji, protože ve školce teda mají hooodne,, pestrou,, stravu(alespoň u nás ve školce určitě)
a teda nedělám si iluze o tom, že je rozdíl mezi dětským a dospelackym čajem
Taky davam, bylinky nebo ovocny. Cerny i zeleny maji “kofein”, takze tomu se vyhybam
Děti když pily, tak zásadně ode mě že sklenice - a já dětské čaje nepiju Zelený ani černý nedávám. Naše školka má stravu i pitný rezim ok, to s černým čajem docela koukám.
Já dávám dětské čaje i dceři 18 měsíců, protože jsme je měli letos na pojišťovnu nějaký dobrý ovocný nebo slabý vhodný bylinkový bych dala klidně (třeba ten Sonnentor)
Ja holkam kupuju detske od Leros, kdyz jsou v akci, a i mě samotne chutnaji vic nez dospelacke ovocne. Treba hermankovy nebo tak kupuju jakýkoliv, ale ovocne jen detske.
Vsem moc děkuji.
@pv2580
Ja bych si hlavne pohlidala,aby caj neobsahoval kofein.
@pv2580 ctyrletemu bych se uz nebala. Nedavala bych cerny a zeleny, ale na ovocnych se snad nic pokazit neda.