Dětská stomatologie Motol a oprava zubu. Máte zkušenosti?

vlat
10. pro 2019

Dobry den, je tady nekdo, kdo byl s ditetem v Motole na oprave zubu? Syn (3,5 roku) ma kazy a v bezne ambulanci je neosetritelny. Jdeme do Motola na konzultaci. Nevi nekdo, jestli se za konzultaci a vykon plati, nebo je to hrazene pojistovnou? Dekuji za odpovedi.

adel_si
10. pro 2019

Já vím, že s mojí tehdy tříletou ségrou jsme byli ve VFN na Karlaku. Byla taky neosetritelny dítě a tam to bylo úplně v pohodě. Sice tam jednou prokousla rukavici doktorce, ale odjížděla s opravenym zoubkem a žádný šílený zážitky z toho neměla 🙂 mají tam kliniku taky přímo pro neosetritelny děti a spolupracují s 1. Lékařskou fakultou UK..

adel_si
10. pro 2019

A s placením Teda nevím, je to už dost let.. Ale dělali ji to v analgosedaci.. Tak jestli jsme něco platili, tak to bylo jenom za tu sedaci.. Ale zítra jedu k mamce, tak se jí můžu zeptat 🙂

vlat
autor
10. pro 2019

@adel_si moc dekuji za kazdou informaci

malenka3
10. pro 2019

@vlat neteř tam byla, ošetření v analgosedaci zvládla, platilo se jen něco, myslím, že to bylo do 1000 korun, podle mě tu analgosedaci nehradí pojišťovna, ale zákrok s materiálem hradí.

vlat
autor
10. pro 2019

@malenka3 dekuji mockrat. A za konzultaci neco platila?

malenka3
10. pro 2019

@vlat to nevím, myslím, že ne.

rnika
10. pro 2019

Vetřu se, také mě to zajímá.... syn má v dásni kousek zubu co mu zůstal po vytrhnutí a doporučují také Motol, aby to vyndali v narkóze... také vůbec nevím jak to tam probíhá. Jen jsme tam teď volala a chtěla ho objednat a bylo mi řečeno, že se neobjednává, jen máme prostě dorazit a jít na vyšetření a ptali se mě jestli máme žádanku od našeho zubaře.

malenka3
10. pro 2019

@rnika vystojíte si tu frontu, je to na celé dopoledne, berou lidi, jak přijdou a prostě čekáte. Až se dostanete k dr, ten prohlídne dítě, navrhne postup a objedná vás na termín zákroku. V ten první den, kdy tam jdete, nic dělat nebudou, na analgosedaci se dítě musí připravit.

rnika
10. pro 2019

@malenka3 Toho jsem se bála, naposledy byl jen muž a říkal, že už sám nikdy nejde, že příště já. I já z toho byla nervózní, jenže zatím pravidelně kojím a museli bychom s sebou vzít dva menší syny... No bude to ještě sranda.

jana2381
10. pro 2019

@vlat Byli jsme. V prosinci na konzultaci. Jeli jsme hned brzo rano, cekali pul hodky nez otevrou a sli druzi... takze celkem rychle. Termin osetreni jsme dostali az cerven 2019. (cekali jsme az prijde zvaci dopis... neprisel... kdybych na konci kvetna nezavolala, tak nam termin nejspis propadnul. Dopis poslali, ale nekde se zatoulal. Osetreni v celkove anestezii. Nic jsme neplatili. Zoubky s velkym kazem trhaji. Male kazy plombuji bilou.

vlat
autor
10. pro 2019

@rnika ano, u nas to probehlo stejne. Zadanku mam, takze se tam chystame zitra..

vlat
autor
10. pro 2019

@jana2381 dekuji moc za informace.

vlat
autor
10. pro 2019

@malenka3 dekuji moc za informace

rnika
10. pro 2019

@vlat Ještě se zeptám, tušíte kde v areálu to je? jaká budova... koukala jsem na plánek na netu, ale tam mi to ukazuje jen nějakou lůžkovou část. Ale paní na tel. mi říkala, že nějaká dětská poliklinika a snížené přízemí. V motole jsme nikdy nebyli tak vůbec netuším...
@jana2381

rnika
10. pro 2019

@vlat Já to u nás vidím na pozítří tak pak dejte vědět jak dlouho jste čekali 😉 jo a našla jste někde od kolika ordinují?

fyii
10. pro 2019

@rnika je to v prizemi detske casti hned za dvermi, je to ta nove otevrena cast. v kartotece se nahlasite s kartickou pojistovny a vyplnite nejaky papiry o poskytovani informaci, daji vam poradovy cislo. nekdy to tam jde, ale uz se mi stalo, ze za 3 hodiny se to nehlo ani o cislo, takze jsme odesli

vlat
autor
11. pro 2019

@rnika tak nakonec pujdem v patek. Do telefonu mi pani rekla, ze ordinuji od 8-12.

rnika
11. pro 2019

@vlat já ještě dnes čekám co to udělá... vypadá, že mu to splaskává a v tom případě říkal zubař, že by nebyl zákrok nutný... tak doufám, že se tomu vyhneme...

misule1111
27. říj 2020

@vlat Dobry den, nemate ted nekdo aktualni zpravy z Motola jak to tam chodi ted?