Dobry den, je tady nekdo, kdo byl s ditetem v Motole na oprave zubu? Syn (3,5 roku) ma kazy a v bezne ambulanci je neosetritelny. Jdeme do Motola na konzultaci. Nevi nekdo, jestli se za konzultaci a vykon plati, nebo je to hrazene pojistovnou? Dekuji za odpovedi.
A s placením Teda nevím, je to už dost let.. Ale dělali ji to v analgosedaci.. Tak jestli jsme něco platili, tak to bylo jenom za tu sedaci.. Ale zítra jedu k mamce, tak se jí můžu zeptat 🙂
Vetřu se, také mě to zajímá.... syn má v dásni kousek zubu co mu zůstal po vytrhnutí a doporučují také Motol, aby to vyndali v narkóze... také vůbec nevím jak to tam probíhá. Jen jsme tam teď volala a chtěla ho objednat a bylo mi řečeno, že se neobjednává, jen máme prostě dorazit a jít na vyšetření a ptali se mě jestli máme žádanku od našeho zubaře.
@vlat Byli jsme. V prosinci na konzultaci. Jeli jsme hned brzo rano, cekali pul hodky nez otevrou a sli druzi... takze celkem rychle. Termin osetreni jsme dostali az cerven 2019. (cekali jsme az prijde zvaci dopis... neprisel... kdybych na konci kvetna nezavolala, tak nam termin nejspis propadnul. Dopis poslali, ale nekde se zatoulal. Osetreni v celkove anestezii. Nic jsme neplatili. Zoubky s velkym kazem trhaji. Male kazy plombuji bilou.
@rnika je to v prizemi detske casti hned za dvermi, je to ta nove otevrena cast. v kartotece se nahlasite s kartickou pojistovny a vyplnite nejaky papiry o poskytovani informaci, daji vam poradovy cislo. nekdy to tam jde, ale uz se mi stalo, ze za 3 hodiny se to nehlo ani o cislo, takze jsme odesli
@vlat Dobry den, nemate ted nekdo aktualni zpravy z Motola jak to tam chodi ted?
Já vím, že s mojí tehdy tříletou ségrou jsme byli ve VFN na Karlaku. Byla taky neosetritelny dítě a tam to bylo úplně v pohodě. Sice tam jednou prokousla rukavici doktorce, ale odjížděla s opravenym zoubkem a žádný šílený zážitky z toho neměla 🙂 mají tam kliniku taky přímo pro neosetritelny děti a spolupracují s 1. Lékařskou fakultou UK..