Ahojte už jsem vám.tu psala,o tom že jsem musela nechat uspat svého milovaného kocourka.Dnes je to měsic .Byli jsme oba na sebe fixovaný spal semnou v posteli přes den mi ležel v klíně chodil semnou na procházky ba dokonce i na záchod.Před měsicem jsem ho musela nechat uspat .V tu dobu jssm akorát nebyla doma Z domova mi akorát volali že se kocour zhoršil.kálel pod sebe v pelíšku sice žral ale už nemohl chodit.Volala jsem tedy veterinářce aby se přijela k nám domu na něho podivat.Bohužel jsem se dozvěděla že ,onemocněl rakovinou ,tak ho musela uspat.Ani jsem u toho nebyla.Doma mu udelali hrobek.A ja pak přijela jsem hrozna, a ted se mi zdaji hrozne sny, o kocourkovi .Jak jsem u toho jeho usmrceni apod že, obživl vylezl z hrobu a ja dostala nařizeni od vet.mu useknout hlavu pry to je zombie.Jsem z toho neštastna nevim co to znamená.? U předchoziho mvdr kde jsem ho léčila tak ze mě tahal jen prachy a nechal ho trpět.
Musíte se smířit s tím, že jste u toho nemohla být. Cítil, že je milován. Sama mám už na chaloupce tři drobečky. Bohužel jsem byla jen u dvou z nich. Dost mi pomáhá když jim tam udělám nějakou dekorací, nebo novou kytičku, sošku.... prostě cokoli, aby to tam měli hezké. Asi se mi budete smát, ale jakoby cítím jejich přítomnost. Asi je to nesmysl, ale uklidňuje mě myšlenka, že na nás dohlížejí. Dokonce když odcházel za dubový most poslední z nich tak sem mi říkala co má vyřídit bráškům. Bolí to pořád, ale vím že sme udělali samá správná rozhodnutí. Vašemu miláčkovi udělejte hezký hrobeček, klidně si u toho poplačte a řekněte mu vše co se Vám honí hlavou. Musí to z Vás ven.