Deregulace nájemného. O kolik se vám zvedl nájem?

aja123
15. únor 2011

Chtěla jsem se zeptat, jestli už to někoho postihlo a o kolik se vám zvedl nájem? Nám toto oznámení přišlo minulý týden a mám z toho celkem obavu, protože navýšení o 100% už je celkem hodně.

zanulav
15. únor 2011

Mi mame rpg byt platime za 3+1 9370 kč najem s inkasem to dela 11500kč. Což je hodne ten byt mame rok, mame individualni najem. nemame tam regulovane nebo neregulovane. v tom byte jinak bydlim 8 let pak jsem to přepsala na sebe. jinak se v tom moc nevyznam, ale každy si na to stežuje kdo ma starou smlouvu tak se jim to zveda kdo ma novou zřejmne tak ten najem nejakou dobu stoji nevim jak dlouho, ale. znama ma 4+1 plati najem 9400 ma tam 84 m2, mi mame 68m2. 😒

radka.m.
15. únor 2011

Ahoj,ono to i ted záleží čistě na městu,na městském zastupitelstvu,jestli nájem zvednou,nebo ne,u nás hned na začátku roku přišlo vyrozumění,že nájem zvedat nebudou,takže se zdá,že máme v zastupitelstvu přece jenom rozumní lidi 😉 ,jsem byla dooost ráda,protože byt si můžeme odkoupit až v r.2018,takže přece jenom ještě nějakou dobu budeme muset nájem platit,jinak u nás nájemný docela jde,cena je 38kč za metr a tak by to taky mělo do odprodeje zůstat 😉