Den dětí. Co dětem kupujete?

darija06
17. kvě 2022

Ahoj maminky, co dětem kupujete ke dni dětí? 🙂

ito
17. kvě 2022

Vyrazime spolu na nejakou akci ke dni deti.

ondul
17. kvě 2022

Barevný šumák do vany.

michaela666
18. kvě 2022

Vždy jsme celá rodina šli do cukrárny na pohár a nějakou akci pro děti.

similenka
18. kvě 2022

@darija06 Vždy knížku a zmrzlinu v cukrárně.

nazka
18. kvě 2022

@darija06 spíš vyrazíme na nějaký výlet ☺️

malenka3
18. kvě 2022

Nejspíš půjdeme na pouť.

veru181
18. kvě 2022

Letos zřejmě větší postel 😀 Máme dvouleťáka, kterému je to ještě jedno. Jinak to vidím na nějakou menší hračku nebo balíček oblíbených dobrot 🙂

darija06
autor
22. kvě 2022

Taky chodíme co rok do cukrárny a vždycky dceři koupím nějaký dáreček, ale začali to takhle praktikovat i moji rodiče, takže se jí sleze vždycky hrozně kravin, tak přemýšlím, že bych jí koupila buď nové náušnice nebo řetízek 🙂

korin
22. kvě 2022

Většinou nic nekupujeme a jdeme na výlet, návštěva nějakého dětského dne je samozřejmostí. Letos k tomu možná dostanou deskovou hru.

shirilka
22. kvě 2022

@darija06 S rodiči jsme vždy pekli buřty, až kluci povyrostou budeme to dělat stejně, zatím je jim to putna 😃

nijij
22. kvě 2022

Půjdeme na pizzu a na zmrzkul

mourovatakocka
22. kvě 2022

Hmmm 🤔 Dceři je čtyři a půl, ale já asi nebudu kupovat nic. Ve školce mají ten den karneval, to si užije na max, snad to vyjde a nelehne s nějakou virozkou. Hraček mají milion, do knihovny chodíme každý týden a knížek máme hromadu, na zmrzku chodíme taky po školce každý týden. Zoo, bazén jsou pravidelné výlety. Tak jsem asi zla hydra a nic mě nenapadá 🤭

elekthra
22. kvě 2022

Já to nějak zásadně neřeším, asi dostanou po večeři zmrzlinu 😄😄😄😄
Abych kupovala něco "speciálního" ke dni děti? To ne 😜

nnnadja
22. kvě 2022

Výlet,cukrárna...nic hmotneho

ajja87
22. kvě 2022

Přemýšlím, ze asi upecu nejaky mini dortik a popreju ji... Ona mi taky ke dni matek ve skolce vyráběla přáníčko a kytičku a poprala, tak by bylo nefér ji nic nedat. Vidí to a už to chápe. Do cukrárny chodíme aspoň jednou týdně na zmrzku, jelikož je vedle školky, na výlety taky jezdíme jen tak, a hmotné drahé dárky mi pro tuto příležitost nepřijdou vhodné. Uvidíme jeste jestli třeba v okolí nebude nějaká akce na den dětí.