Ahoj maminky, co dětem kupujete ke dni dětí? 🙂
Barevný šumák do vany.
Vždy jsme celá rodina šli do cukrárny na pohár a nějakou akci pro děti.
Nejspíš půjdeme na pouť.
Letos zřejmě větší postel 😀 Máme dvouleťáka, kterému je to ještě jedno. Jinak to vidím na nějakou menší hračku nebo balíček oblíbených dobrot 🙂
Taky chodíme co rok do cukrárny a vždycky dceři koupím nějaký dáreček, ale začali to takhle praktikovat i moji rodiče, takže se jí sleze vždycky hrozně kravin, tak přemýšlím, že bych jí koupila buď nové náušnice nebo řetízek 🙂
Většinou nic nekupujeme a jdeme na výlet, návštěva nějakého dětského dne je samozřejmostí. Letos k tomu možná dostanou deskovou hru.
Půjdeme na pizzu a na zmrzkul
Hmmm 🤔 Dceři je čtyři a půl, ale já asi nebudu kupovat nic. Ve školce mají ten den karneval, to si užije na max, snad to vyjde a nelehne s nějakou virozkou. Hraček mají milion, do knihovny chodíme každý týden a knížek máme hromadu, na zmrzku chodíme taky po školce každý týden. Zoo, bazén jsou pravidelné výlety. Tak jsem asi zla hydra a nic mě nenapadá 🤭
Já to nějak zásadně neřeším, asi dostanou po večeři zmrzlinu 😄😄😄😄
Abych kupovala něco "speciálního" ke dni děti? To ne 😜
Výlet,cukrárna...nic hmotneho
Přemýšlím, ze asi upecu nejaky mini dortik a popreju ji... Ona mi taky ke dni matek ve skolce vyráběla přáníčko a kytičku a poprala, tak by bylo nefér ji nic nedat. Vidí to a už to chápe. Do cukrárny chodíme aspoň jednou týdně na zmrzku, jelikož je vedle školky, na výlety taky jezdíme jen tak, a hmotné drahé dárky mi pro tuto příležitost nepřijdou vhodné. Uvidíme jeste jestli třeba v okolí nebude nějaká akce na den dětí.
Vyrazime spolu na nejakou akci ke dni deti.