Ahojky vitam vas 😉
no uz so to nasla tak podme kecat 😀
ahoj, tak teda o com bude debata? Rada sa zapojim, ale nejako ma momentalne ziadna tema nenapada 😀
ahojky
jasne ....
volna zabava devcata 😉
joj to by bolo pre mna 🙂 len musim do sprchy a za mm,,,potom na vas kuknem 😉 zaujmava tema....tu sa neda odbocit 😎
sas nam asi lezou zuby, je protivny, vzteka se a zmoula vse co najde, docela ho uklidnilo studene kousatko ☹
tina, monkula aby ste pochopili v teme prve prikrmy nas admin upozornil aby sme neodbiehali od temy tak sme si zalozili tuto temu a samozrejme ste vitane 😀
aha vy sa tu asi vsetky poznate.
vobec nie 🙂 ja som tu nahodou 😉
ano dosli mi, ze vas niekto od niekal nasmeroval na novu temu, no ved nevadi.
zatim jsme tu 2 a radi poznavame nove lidi 😀
berus - urcite su u nas to teraz preslo ale mala je stale soplava a ja tiez uz som si dala aj teple mlieko s medom co moc nemusim ale mozno to zaberie, uz je so mna fetacka na nosne kvapky.... uz sa mi 2x stalo ze som bola na nich zavisla tak teraz sa bojim ze budem zase ☹
takze ste v teme prve prikrmy odbocili ktorym smerom, ze vas vysupli sem? Aby sme vedeli nadviazat 😀
to je musis menit, nedavat porad ty stejne pak nezaberou... a dej varici vodu do umyvadla a hooodne soli a rucni pres hlavu a dychat to, naparit se... je to maso ale pomaha 😉
no nosne kvapky, môj manzel bez nich uz nevie dychat nosom, je to uplny zavislak. Berie ich uz dlhe roky.
no proste normalni pokec o cemkoli co se nam ten den deje a tak, proste aby nas nidko nedirigoval 😀
to je asi duvod proc mu nezabiraji 😉
pozeram ze mate vsetky mensie deticky, my uz mame velku kofu 😉
tak presne ako berus napisala .... 😀
no ja som uz bola tiez zavisla a uz sa toho bojim ja neviem proste dlho dychat ustami musim nosom 😀
no caute 😀 😀 😀 😀 😀
tina, ja mam este vacsiu kofu 😀 😀 😉
a nechrapes v noci?? manza jo a desne 😝
no ano tamarka vedie 😉
monku, mozes 😀 a co chces? 😀 😀 😀
baby, boze kukali ste spravy?? ta havarka autobusu ☹
ano sme vsetky s detickami tak po mesiaci rozdiel 😀 , zoznamili sme sa ked sme zacali prikrmovat nasich prckov 😀 a odvtedy sme kamosky spolu varime, chvalime a ohovarame manzelov a tesime sa z novych kuskov nasich prckov 😀
ahoj didi...
malej ma taky trosku rymu ale ted s tou novou odsavackou to je pohoda - aspon pro me, on urvanej neni
beruska, ja chrapem od kedy som porodila deti 😅 fakt, strasne ma vedia unavit a ked lahnem , katastrofa 😀
tinka, sak ona je aky dirigent, este aj v skole, kofa jedna 😀
sasi proboha mam certa dost na takove 2 roky urcite a to si manza mysli ze budeme mit 3!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
no ta havaria je brutal, zajtra je statny smutok ☹
ahoj, môžem?