Ahoj, zajímal by mě názor na jednu módní záležitost mé dcery (15 let). Asi před rokem začala nosit tanga, přišlo mi to trochu brzo, ale co už. Nejdřív nosila taková ta klasická, spíš širší střih, což mi přijde v pohodě. Před nějakou dobou ale přešla na string tanga - "tri niti v riti" jak se říká. Nepřijde mi to úplně nejlepší na každodenní nošení. Minulý týden jsme spolu byli celý den na pochůzkách ve městě, chudina si je asi co půl hodiny musela upravovat, jak se jí ta šňůrka zařezávala. Odpoledne už bylo evidentní, že se jí zařezává i zepředu a že je jí to už dost nepříjemné. I přesto je ale nosí dál. A to ještě syn, její bratr, je pěkný poděs a s oblibou jí dělá zářez, chudině ty tanga vytáhne klidně po lopatky. Ale dcera nic, žádná změna a nic jiného než string tanga nenosí. Co si o tom myslíte? Máte podobné zkušenosti?
Až budete řešit výtoky a jiné problémy, třeba si dá říct. Ta šňůrka přenáší bakterie z anální oblasti do vaginální.. takhle bych se jí to snažila vysvětlit
@vendula328 neřeš to, přijde na to sama, nebo je bude nosit dál 😀 . Já tento druh tang nosila také někdy okolo 14-15 . Mě to zůstalo , ale třeba kamarádka co je nosila také, tak už někdy okolo 17 začala nosit kraťáskové . Nemá cenu to řešit. Já kvůli nim neměla žádné problémy nikdy ( až na to zařezávání 😂 )
Nic. Sama nosim tanga od trinacti a nikdy jsem ani zadny problemy nemela.
Neřeš, buď jí budou dělat problémy a nosit je přestane, nebo ne. Já je nosím pořád a žádné problémy nemám.
Copak normální tanga, to nosí kdekdo, ale tudle jsem na netu našla T-front tanga, a to musí být teprve paráda 🤣🤣
I já měla takové období 😀 no asi na 2 roky, pak jsem začala řešit kde jaké záněty a vrátila se ke klasice. Přijde mi to, že dokud nedospějí, tak mají od narození pořád nějaká období 😀 😀
Nech to na ní..jestli jí to nevadí je to její věc..tanga nosím taky už 15 let a žádnej problém nikdy nebyl..nicméně pokud to není nutné kvůli oblečení ráda si vezmu i bombardacky..ona k tomu dospěje..ale čím víc jí to budeš zakazovat tím spíš je bude nosit.
Taky jsem měla období tanga kolem 15, 16 let.. No pak vzhledem k častým opakujícím se zánětům mocaku jsem ráda přešla na jiný styl spodaru ala Bridget Jones :D ted nosím takový super pohodlný bezesvy, ani pod oblečením nejsou vidět a rekla bych ze i vypadají hezky.. přijde si na to sama.. ;)
Jo a jako pubertacka sem si tenkrát pripadala dost sexy, tanga zejo, vycuhujici z gati, no trapka. dneska když takhle někoho vidím, musim se smát a zhodnotím vždycky solidní 'skrtatko' :D
Nic. Taky je nosím od cca 14 a nosím stále. Žádné problémy nemám
Nech ji. Já sama začala s tangy ve 13, když jsem se zmínila že bych je chtěla, tak moje super tolerantní mamka se mnou šla a nakoupila mi je. Nosím je dodnes, je mi 31, jiné spoďáry nesnesu. Nikdy jsem žádný problém neměla.
@vendula328 Jako tak nějak nechápu,co řešíš. Nech jí je nosit. To chceš aby nosila spodáry jak stará bába? Jestli se jí zařezávaj, tak má asi menší velikost, než by měla nosit.... Já nosila tanga taky pořád a nikdy se mi nezařezávaly a ani jsem z nich neměla výtok, nebo něco podobného, jak tu bylo zmíněno🙄
@vendula328
myslim,ze by ses do toho nemela motat.
Nech to na ní. Poradit a odradit se stejně nenechá, na to si musí přijít sama, že oblékat si něco, v čem mi je nepříjemně, je nesmysl. Jestli je nosí i spolužačky, tak to je potom jasné, že ona chce taky. Navíc, kdy jindy nosit tanga než ve sladkých -nácti? Kdybych si chtěla tanga nebo něco takového koupit teď na svou postavu, tak asi budu muset do provaznictví. 😅
Tangáče jsem taky nosila. Bylo to in. Čím jsem starší, tím více mi to přijde nepraktické a nepohodlné.
já nosím tanga cca od 16ti (klasické brazilky), nikdy sem žádný zánět ani nic podobného neměla, je to o kvalitním prádle, doporučuju koupit bezešvé Tezenis, člověk o nich celý den opravdu neví, mají bavlněné i pružné (takové mladistvější), různé barvy, myslím, že dcera si brzo přijde sama na to, že nemusí trpět v nekvalitních nitích z polyesteru 🙂 aniž by musela nosit něco co se jí nelíbí nebo ji nesedí (klasické kalhotky)
@mcellinka Dekuju za odpověď 🙂 . Takže teda nosíte i na běžné nošení tyhle string tanga? Mně právě to zařezávání dost odrazuje.
@krtcice Děkuju za odpověď. No já klasická tanga taky nosím. Ta pohodlná jsou, ale jen ty šňůrky mi přijdou, že jsou už příliš. Ale asi máš pravdu, nejlepší bude to nechat na ní.
@janinasm Velikost má podle mě správnou. Tanga nosíme obě, a kupovali jsme vždy (i string) spolu. Mně to spíš prijde tím střihem
@sonnn Tohle přesně jí říkám pořád 🙂 . Ať nosí klasická, bavlněná tanga. Bezešvých z Tezenis má několik. Přesto ale teď radši nosí jak vy píšete "nitě"
@martinato1989 No popravdě něčeho podobného se taky trochu bojím. Ze zdravotního hlediska mi to prostě nepřijde úplně dobré, mít tam celý den zaříznutou tenkou šňůrku
@vendula328 nekupovala bych to. Co má tak spálit, vyhodit a zničit... Kup Brazilky. To sa tak nezarezava. Záněty močových cest a vaginy nejsou příjemné . . Vymyslel to nějaký blázen tento styl
Omlouvám se, je to úsměvně napsané ☺️ Taky jsem si v mladí tímto prošla, asi bych s tím nic nedělala je taková doba 😂 každopádně já je pak starší přestala nosit po tom, co se mi mezi pulkami udělal abces a dostat ho ven bylo opravdu bolestivé. Nevím, zda mi to někdo řekl nebo jsem si to odůvodnila sama, ale přičetla jsem to prave kalhotkám a tímto jsem s nimi skončila 😂 nechte to na ni, nosí je zřejmě i vrstevnice a nechce být jiná ☺️ Přijde na to taky časem.