Ahoj holky, od 9.7.2019 si budu pichat gonal f na stimulaci. Mám 150cm a 46kg a dr mi předepsal stimulační plán 1.-3. den 225 a další dny 150 není to moc? Nechci být jako balón 🤭 moc ďekuji za rady a zkušenosti 🙂
@tereza1995 Davka stimulacnich leku vubec nezavisi na tve vysce a vaze, odviji se od toho, jak moc nebo malo budou tve vajecniky reagovat a kolik mas potencialnich folikulu. Tvoje davky jsou prumerne, ja bych rekla dokonce i slabsi. Jako balon muzes a nemusis byt, opet zalezi, kolik folikulu bude reagovat a jak velke budou. Jinak super, ze darujes, ja kdybych mohla, tak taky daruju, klidne i vickrat. 👍
@sadovka no mě jde spíš o to, že on z toho má dost peněz tak aby mi nedal nějakou mega dávku...
On nemá peníze z toho, jakou dávku ti dá, ale opravdu mas běžnou spis nižší dávku, určitě ti nejdriv odebral krev na hormony podle kterých tu dávku nastavil. Jestli budeš jak balon ani nemusí záviset na ty dávce, já byla jak ve čtvrtým mesici s 10folikulama a četla jsem tu v diskuzich ze nic necítily a pak 40 vajec... určitě ale neupravuj podle svých pocitu, doktor ví co děla ;)
@tereza1995 ahoj, ať si tady píše kdo chce co chce,ale myslím,že když ti to tak doktor předepsal,tak asi není blbý a určitě toho ví víc než 99% z nás. Je to doktor,tak mu věř. PS: první stimulace je většinou taková zkušební, doktoři zjistí jak a zda vůbec tvoje tělo reaguje. Já na první stimulaci třeba vůbec nereagovala, při druhé máme 6 mrazáčků 😊