Holky prosím o pomoc potřebuju vymyslet dárek pro tchýni, bude mít 60, takže nemůžu použít žádný z mých oblíbených dárků, ale spíš něco klidnějšího. Už týden něco hledám a nic, už mi pomalu hoří koudel u zadku... má totiž narozeniny za týden. nevíte některá o vhodném dárku?
No právě spíš starší seriózní dáma proto takový problém něco vybrat
My ji dávali k vánocům lístky do divadla na muzikál a měla z něj opravdu radost dobrý je třeba taky víkendový pobyt v netradičním penzionu, ale to je trochu dražší...
No dražší mi vůbec nevadí mám ji ráda a jsou to přece jenom kulatiny, akorát teďka je nemocná a nemůže moc cestovat... což je škoda, protože pobyt je fakt dobrý nápad. Musím najít něco z čeho bude mít radost doma.... už začínám šílet, asi se vhrnu aspoň na objednání marcipánového dortu pro začátek
je to mlsalka.
Tak musím uznat, že lístky do divadla nejsou vůbec špatný nápad, ale když je nemocná, možná bych věděla, co ji potěší Před půl rokem jsem kupovala kolegovi z práce dárkový koš. Já vím, že to zní dost fádně ale vybrala jsem si tady www.dobrykos.cz a tam si každý najde ten svůj
Koupila jsem mu takový ten typický pro chlapy s masem a tak, ale myslím, že by se tam něco našlo i pro tchýni
@gabriel01 díky moc zkusím projet a dám vědět jestli jsem našla její oblíbené pochoutky
musím se poptat manžela co má nejraději
@petruna110 dobrý koš jsem minulý týden kupovala babičce (68) a byla jsem spokojená. Bylo to v krásné dřevěné krabici, dobroty byly pěkně naaranžované.
taky mě napadl dárkový koš - to snad ocení každý nebo pak nějaká dobrá (dražší) kniha - myslím tím typu encyklopedie (o tom, co ji zajímá - např. víno, cestování ....) a nebo třeba předplatné časopisu
no nevím, já bych asi sháněla něco pořádného - třeba pětikilové kladivo nebo pokovený váleček na nudle ...
Já bych taky doporučila třeba nějakou encyklopedii, třeba nějaké divy světa, nebo nejkrásnější místa v ČR - to se nikdy neztratí a vždy se k tomu dá vrátit. I dárkový poukaz na kosmetiku, na masáže, do nějakého obchodu s oblečením určitě potěší. Dnes je dávají téměř všude. Nejsem zastánce dárkových košů pro členy rodiny - je to dárek pak pro všechny a nezůstane památka. Jen jsem viděla jako doplněk k dárku v proutěném košíku naaranžované ovoce - bylo to pěkné místo tradičních sladkostí.
tak už je rozhodnuto složili jsme jí perfektní koš
+ k tomu poukaz na masáže
+ marcipánový dort
díky moc holky
Tak to jsem ráda, že má rada k něčemu byla Je pravda, že po tom nezůstane památka, ale třeba ten košík pak k něčemu využije. I ten šátek.. Vypadá to fakt dobře, ale je mi jasné, že tenhle dárek by nepotěšil každého. Nápad s encyklopedií se mi taky líbil
Teď jsem na jedné diskuzi četla, že jedna paní dala svému manželovi k 50. narozeninám rodokmen. To je mi panečku originální dárek Ale bohužel za moc peněz..
tak se chci pochlubit, co to bylo za dárek, byl to tenhle koš: http://www.dobrykos.cz/produkty/darkove-kose/11... pro naši babču jedině exclusive a tahle masáž: http://www.firmanazazitky.cz/medova-masaz-16
Holky díky moc za rady dárek se moc líbil koš už je spapaný a na masáži byla a byla hodně spokojená.
Gabriel škoda, žeš s tím rodokmenem nepřisla dřív, to byl taky perfektní dárek. to použijeme na další narozeniny
A je to taková starší dáma nebo zachovalá tchyně která je pro každou leghraci?