Ahoj maminky, poraďte mi prosím nějaký dárek k Vánocům pro 3,5letou neteř. Chtěla bych něco, co teď mezi dětmi frčí 😉 a nestojí to majlant. Kdyby vás k tomu napadl ještě dárek pro synovce 15m, budu ráda i za tipy pro něj. Díky!
@zuzita15
s darkem pro mimco bych se poradila s rodici,oni vedi co dite bavi a ono samotne z toho nema rozum,ze ma dostat darek protoze jsou Vanoce 🙂
@zuzita15 mám tříletou holčičku a teď jsem jí koupila v penny taštičku, taková kabelka průhledná s psacími potřeby za 200 a je vše s Annou a Elsou z Ledového království. Strašně se jí to líbí. Ledové království u nás frčí. Frčí u nás šperky dětské, koně, stáje.
Tak snad jsem trošku pomohly.
@zelenaesmolda radila jsem se se svagrovou, ale nic ji nenapada, hracek pry maji dost (mne teda neprijde, ze by toho pro dve deti meli tolik 😁), obleceni dedi... je to tezky
@janickajana na kabelku se podivam, ale mala ma zakazano koukat na telku (hlavne, ze vsude jinde je na ni nalepena), takze ledove kralovstvi urcite nezna... 😢
@amazonkajanik obleceni dedi, takze toho maj mraky... na rozvoj motoriky neco maji po starsi... mam to tezky 😁
@zuzita15
penize nebo poukazku do nejakeho obchodu s detskyma vecma?
Včera a dnes jsem řešila podobnou otázku.. Sestra má 4letou holčičku miluje už teď společenské hry tak uvažuji nad nějakou vhodnou nebo knížku k tužce Albi případně Barbie panenku rodiče ji budou kupovat Barbie karavan tak ať k tomu má novou panenku. A zrovna dnes jsem odpovídala svagrovi co chce nás 10 týdenní chlapeček. No na konec jsem vyplodila že by bylo fajn buď set nádobí nebo Fischer price pejsek nebo houpací lehátko s vyšší nosností.
@zelenaesmolda penize davat nechci, ale nad tou poukazkou popremyslim, diky
@trpaslicek19 Albi tuzku jeste nema, takze knizka k nicemu a celou tuzku kupovat nechci, na Barbie jsem dneska taky koukala, myslim, ze zadnou nema, ja Barbiny jako mala milovala 😄 a na pejska taky mrknu. Nebo me napadlo nejake auto na dalkove ovladani, miluje traktory, ale jezdit s autickama a delat brm brm neumi... tak ze by mu s autickem jezdili rodice 😛
@zuzita15 aspon se rodiče zabaví 😀 a dnes jsem viděla autíčko pro mrňouse jako je ten "děravý" míček
Výtvarné potřeby, tŕeba Playdoh, kvalitní pastelky (doporučuju Maped Jumbo) nebo vodovky v záŕivějších barvách (vybrala jsem dceři Djeco) a k tomu pěkné omalovánky. To se neztratí a zároveň to není další plastový krám do domu.
Souhlasím, koupila bych vodovky, štětce, omalovánky... A klidně i fixy nebo pěkné gelové pera.
U nas je ted pro Jezka nejdulezitejsi tip Lumilovs. Pro dceru i s lucernou, syn dostane jen pejska 😉
* Ježíška 😂
Mám stejně starou vnučku a ta si šíleně moc přeje uklízecí sadu, mop a kbelík a velkou knížku, kde je všechno. její slova. Sadu na uklízení už mám zabalenou a včera mi přišla Encyklopedie pro 3 - 6 leté děti. Večer jsem si četla a fakt je tam spousta zajímavých věcí. Hezky popsán rozdíl mezi klukem a holčičkou. 😀
Co frčí, vždycky stojí zbytečně moc. Jinak synovci byli 4roky a ujizdi na Tlapkove patrole. Neteř jako 4letá zas na ovecce Shaw, byla za ní i na maskarni. Co pro mimco? Asi neco na sebe, nebo na rozvoj motoriky