Holky, dotaz do pranice. Ty, které máte milence, dáváte mu dárek k narozeninám? Moralistky si prosím odpustí nevítané odpovědi 🙂 díky
tato diskuze tu před nedávnem byla, taky anonymní, zkus pohledat ;) přesně s takovým dovětkem, evidentně jsou zahýbající ženy nějaké háklivé :D nebo to píše jedna a ta samá osoba...
Chceš - li rozvířit emoce na mama webu, prskni tam podobně nevinný dotaz.🤭
Moralizovat nebudu, ale jsem rád, že mám o starost míň.🙂
To záleží na charakteru vztahu, pokud je to jen na sex, pak bych se dárkem neobtězovala, pokud neco víc, pak nejaky dárek umerne tomu jestli on je zadaný nebo ne.
Já bych nedávala, dárky má dávat milenec ne? 😄
@klokanka31 to by se to propálilo
Jestli jste oba zadani, tak proboha ne zadne hmotne dary, at se nemusi doma vysvetlovat, kde jste k tomu prisli 😀
Dejte si na krk velkou mašli na sebe prádélko a máte dárek pro milence i manžela
@cherryadomca jak se jmenuje ten film, kde dal milence i manzelce pradylko, jenze manzelce dal to pro milenku s vetsima kozama a milence to pro manzelku s malyma kozama? Hrál tam Polivka.
@martinka_33 vím který myslíte ale nevzpomenu si.
Tak záleží jestli má někoho. Můj manžel si nic pro sebe nekupuje, takže kdyby se vytasil s něčím novým, bylo by mi to podezřelý.
Pokud milenec nikoho nemá, tak proč ne. Ráda dávám lidem dárky a tím spíš lidem který jsou pro mě v životě důležitý.
Ano dávali jsme si, ale nebyli jsme "jen" milenci.. měli jsme k sobě city.
@martinka_33 jo Polivka a Macháček, Hřebíčková a ta slovenka. Muži v naději 🤭🤣
@sorboni30 jo to je ono 👍
No.. davala jsem... ale ja mela jasnej cil 😎 byt vic nez milenka..