Dárek pro milence. Dáváte?

1. říj 2024

Holky, dotaz do pranice. Ty, které máte milence, dáváte mu dárek k narozeninám? Moralistky si prosím odpustí nevítané odpovědi 🙂 díky

l_
1. říj 2024

No.. davala jsem... ale ja mela jasnej cil 😎 byt vic nez milenka..

moudivlacek
1. říj 2024

tato diskuze tu před nedávnem byla, taky anonymní, zkus pohledat ;) přesně s takovým dovětkem, evidentně jsou zahýbající ženy nějaké háklivé :D nebo to píše jedna a ta samá osoba...

elvira
1. říj 2024

Chceš - li rozvířit emoce na mama webu, prskni tam podobně nevinný dotaz.🤭

sagitta33
1. říj 2024

Moralizovat nebudu, ale jsem rád, že mám o starost míň.🙂

martinka_33
1. říj 2024

To záleží na charakteru vztahu, pokud je to jen na sex, pak bych se dárkem neobtězovala, pokud neco víc, pak nejaky dárek umerne tomu jestli on je zadaný nebo ne.

klokanka31
1. říj 2024

Já bych nedávala, dárky má dávat milenec ne? 😄

moudivlacek
1. říj 2024

@klokanka31 to by se to propálilo

exbordelar
2. říj 2024

Jestli jste oba zadani, tak proboha ne zadne hmotne dary, at se nemusi doma vysvetlovat, kde jste k tomu prisli 😀

cherryadomca
2. říj 2024

Dejte si na krk velkou mašli na sebe prádélko a máte dárek pro milence i manžela

martinka_33
2. říj 2024

@cherryadomca jak se jmenuje ten film, kde dal milence i manzelce pradylko, jenze manzelce dal to pro milenku s vetsima kozama a milence to pro manzelku s malyma kozama? Hrál tam Polivka.

cherryadomca
2. říj 2024

@martinka_33 vím který myslíte ale nevzpomenu si.

5pajina55
2. říj 2024

Tak záleží jestli má někoho. Můj manžel si nic pro sebe nekupuje, takže kdyby se vytasil s něčím novým, bylo by mi to podezřelý.
Pokud milenec nikoho nemá, tak proč ne. Ráda dávám lidem dárky a tím spíš lidem který jsou pro mě v životě důležitý.

sorboni30
2. říj 2024

Ano dávali jsme si, ale nebyli jsme "jen" milenci.. měli jsme k sobě city.

sorboni30
2. říj 2024

@martinka_33 jo Polivka a Macháček, Hřebíčková a ta slovenka. Muži v naději 🤭🤣

martinka_33
2. říj 2024

@sorboni30 jo to je ono 👍

kakba
2. říj 2024

@sorboni30 a milenec je tedka tvuj partner nebo uz s nim nejsi? Zvedavost.

sorboni30
2. říj 2024

@kakba ano je to můj partner