Dobrý den, kamarádka bude mít narozeniny, ale je to pár dní co je po neocekavanem potratu, kdy vlastne musela porodit miminko už mrtvé. Dostává se z toho. A já bych se chtěla zeptat, zda někdo nemá nápad, co jí dát k narozeninam tak, aby ji to povzbudilo, aby ji to dodalo sílu, energii, chuť do života atd...
Předem děkuji za Vaše nápady.
@aadys děkuji za nápad 🙂
Možná to je nevhodný a blbost, nevim. Já bych koupila Andělicka. Ze bude dávat pozor.
Největším darem jistě bude tvá podpora, tvé rameno a ubezpečení, že před tebou může svým emocím dát volný průchod. A k tomu bych volila jako dárek třeba dárkový poukaz na společný víkend s tebou s otevřeným termínem, aby měla čas na psychické zotavení. Pokud je nakloněna alternativním přístupům, pak bych zvážila třeba dárkový poukaz od Ripsie a Kristýny z terapieprozeny.cz
@pampeliska1313 děkuji 🙂
@miryp děkuji za milou podporu 🙂 bylo by to pěkné, ale já mám dvě malé deti a ona také. Úplně se takto odtrhnout na cely víkend nemůžeme nu. 😕 ale bylo by to jistě přínosné, to ano. Děkuji.
@mydlovabublina koupila bych ji pořádně velkou čokoládu a hlavně bych ji nechala se pořádně vypovidat a poplakat. Ted jsou ji nějaké narozeniny a darky vis kde..
Třeba nějaký šperk s měsíčními kameny nebo nějakým citátem, jestli na to věří. Jinak aspoň třeba večer, který byste mohly strávit spolu, aby přišla na jiné myšlenky.
@biciklissie děkuji, ten šperk s citátem je supr 🙂
Já bych na jejím místě ocenila hrnec silného vývaru a případně poukaz na masáž nebo tak něco. Ale nejsem na hmotné dary, šperky a sošky by pro mě byly spíš za trest, záleží jak ona. Nebo nějakou hezkou knihu.
@mydlovabublina co třeba nějaký poukaz na kosmetiku/wellnes ale třeba s roční platností aby si nemyslela že je na ni tlačeno že si musí “užívat” 😊