Dárek pro kamarádku k narozeninám po potratu. Máte nápad?

mydlovabublina
5. zář 2023

Dobrý den, kamarádka bude mít narozeniny, ale je to pár dní co je po neocekavanem potratu, kdy vlastne musela porodit miminko už mrtvé. Dostává se z toho. A já bych se chtěla zeptat, zda někdo nemá nápad, co jí dát k narozeninam tak, aby ji to povzbudilo, aby ji to dodalo sílu, energii, chuť do života atd...
Předem děkuji za Vaše nápady.

aadys
5. zář 2023

@mydlovabublina co třeba nějaký poukaz na kosmetiku/wellnes ale třeba s roční platností aby si nemyslela že je na ni tlačeno že si musí “užívat” 😊

mydlovabublina
autor
5. zář 2023

@aadys děkuji za nápad 🙂

pampeliska1313
5. zář 2023

Možná to je nevhodný a blbost, nevim. Já bych koupila Andělicka. Ze bude dávat pozor.

miryp
5. zář 2023

Největším darem jistě bude tvá podpora, tvé rameno a ubezpečení, že před tebou může svým emocím dát volný průchod. A k tomu bych volila jako dárek třeba dárkový poukaz na společný víkend s tebou s otevřeným termínem, aby měla čas na psychické zotavení. Pokud je nakloněna alternativním přístupům, pak bych zvážila třeba dárkový poukaz od Ripsie a Kristýny z terapieprozeny.cz

mydlovabublina
autor
5. zář 2023

@pampeliska1313 děkuji 🙂

mydlovabublina
autor
5. zář 2023

@miryp děkuji za milou podporu 🙂 bylo by to pěkné, ale já mám dvě malé deti a ona také. Úplně se takto odtrhnout na cely víkend nemůžeme nu. 😕 ale bylo by to jistě přínosné, to ano. Děkuji.

squezy
5. zář 2023

@mydlovabublina koupila bych ji pořádně velkou čokoládu a hlavně bych ji nechala se pořádně vypovidat a poplakat. Ted jsou ji nějaké narozeniny a darky vis kde..

biciklissie
5. zář 2023

Třeba nějaký šperk s měsíčními kameny nebo nějakým citátem, jestli na to věří. Jinak aspoň třeba večer, který byste mohly strávit spolu, aby přišla na jiné myšlenky.

mydlovabublina
autor
6. zář 2023

@biciklissie děkuji, ten šperk s citátem je supr 🙂

zekrt
26. zář 2023

Já bych na jejím místě ocenila hrnec silného vývaru a případně poukaz na masáž nebo tak něco. Ale nejsem na hmotné dary, šperky a sošky by pro mě byly spíš za trest, záleží jak ona. Nebo nějakou hezkou knihu.