Dárek pro bývalou přítelkyni. Máte zkušenost? A jste s tím v pohodě?

6. pro 2020

Omluva za anonym. Mohu se zeptat zda dava Vas manzel/ pritel darek byvale pritelkyni se kterou ma dite? Narozeniny/ Vanoce? Nejde mi o hodnotu daru, ale o princip. Pokud ano jste s tim v pohode? Diky.

ema90
6. pro 2020

Nedava. I kdyz ma s byvalou partnerkou dite, tak nevidim duvod proc by ji mel neco davat. I kdyz spolu vychazi dobre.
Ja byvalym partnerum taky nedavam zadny darky.
Zajimavy dotaz, nad tim jsem nikdy ani nepremyslela a rozhodne by mi to vadilo, kdyby to tak partner delal 😀🤷🏼‍♀️

letalnica
6. pro 2020

My si nic nedáváme, ale esemesku si vždycky napíšeme. K Vánocům, na Silvestra, narozeniny a svátek. Dokonce mi i píše, abych popřála našim, když mají svátek. Vycházíme v pohodě. Kdyby můj přítel dával dárky ex, možná by mi to taky vadilo, ale napsat si je slušnost.

ema90
6. pro 2020

@letalnica Napsat si je ale uplne jina vec, nez davat darek. Na to se tazatelka neptala. O textovce tam neni ani slovo.
Jinak samozrejme ano, poprat si prostrednictvym zpravy je v poradku.
Nicmene oproti darku je to 100 a 1.

bemo
6. pro 2020

Můj manžel vychází velice dobře se svojí bývalou ženou. I já si s ní skvěle rozumím a normálně se navštěvujeme. Ale dárky jí muž opravdu nedává a dost by mi to vadilo, takže normální mi to rozhodně nepřijde.

anicka123kk
7. pro 2020

S každým svým ex vycházím dobre, nebo se o to teda snažím, s jedním se dokonce vídám a bavíme se a i s jeho celou rodinou se vídám, takže si dáváme u dárky k narozeninám a Vánocům, mému nynějšímu příteli to vadí, ale musí to prekousnout 😊

mia636
7. pro 2020

Rodiče jsou rozvedeni skoro třicet let a přesto si k narozeninám a Vánocům popřejí a dají nejakou maličkost 😊

drakenn
7. pro 2020

My si s bývalým dárky dáváme. Přijde mi to v pořádku

michaela666
7. pro 2020

Jestli dárek vybírá a kupuje sám, asi by mi to tolik nevadilo. Vzhledem k tomu, že u nás většinou probereme nápady a konečný dárek vyberu já, tak by mi vadilo, kdyby mi na seznam připsal i bývalou.

lenickakl
7. pro 2020

my si dárky dáváme

adelafri
7. pro 2020

My davame dárek, maličkost, i když mě to moc nebere ona na tom trvá a zase je mi blbe nic nedat když já dostanu, i když jsem jí milionkrát rikala ze si nic nedáme, stejne něco koupi, na pěst no 🤣

dandaa
7. pro 2020

Pokud a spolu mají dítě, tak na tom nevidím nic špatného a nevadilo by mi to. Je jenom dobře když spolu lidé umí i po rozchodu hezky vycházet.

nejakatakova
7. pro 2020

Já v tom nevidím zase tak velký problém. Pakliže si najdete chlapa a dítětem, musíte počítat s tím, že ten muž je zkrátka doživotně provázaný nejen s ním, ale i s tou dotyčnou maminkou... Samozřejmě by mi vadilo, kdyby spolu třeba trávili dovolené. Ale vycházet spolu, popřát si k narozeninám, dát ai drobnost k Vánocům - to mi skutečně přijde spíše jako slušnost a milá pozornost, nic víc bych za tím nehledala... Naopak je vidět, že ten chlap je grand, maz vychování a chce pred svým dítětem navozovat tu nejpřátelštější atmosféru...a to je pro něj dobrá vizitka.

kmarie81
7. pro 2020

o manžel jde kupovat dárek mamince se synem,vždycky nějaká maličkost - platí to manžel. Maminka to dělá taky tak - dokonce vybírají nebo vyrábějí dárek i pro mě - tetu. Synovi už poměrně brzy bylou maminky vysvětleno jak je to s Ježíškem a dárkama (já s tím sice uplně nesouhlasím, ale tahle není na mě) Myslím, že to patří k výchově, časem až bude mít nějaké penízky sam, bude kupovat nebo vyrábět sám (ted je ve 4. třídě). Ještě dodám, že jeho mladší sestřička, co se mamince narodila před 5 lety u nás má taky dáreček. I když se narodila, tak sme s malým jeli do krámu a vybírali nějaké chrastítko.

codal
7. pro 2020

Strašně záleží jaké mají vztahy a jaké dárky si kupují. Pokud spolu mají dítě, tak je jedině dobře, že spolu dokážou tak hezky vycházet jako přátelé. Ale moc takových páru neznám, kteří by si dárky dávali a měli opravdu přátelské vztahy. Každopádně taky záleží, jaké dárky si dávající, maličkost (čaj, svíčka atd.) by mi asi nevadila, vadily by mi asi nějaké osobnější dárky.

irmamala
7. pro 2020

To strašně záleží na pojetí. Já třeba dávám maličkosti hodně lidem ze svého okolí, takže kdybych měla nějakého ex a měla s ním přátelský vztah, určitě bych mu dala taky nějakou bonbošku nebo lahvinku. Pokud ale je to hodnotný dárek, jako pro člena rodiny, tak by mi to asi nepřišlo úplně v pohodě.

marketanova
8. pro 2020

Já vím, že od kamarádky bývalý pořád kupuje nějaké zvrhlé sexy dárky, myslí že je to asi pořád vtipné a ještě ji dostane zpátky.

ariadna12
9. pro 2020

Je darek a darek. Drobnost, ktera potesi, nebo osobni darek, ktery by mela dostat soucasna partnerka.....