Ahoj holky. Mám doma 12 letou holčičku a nevím co jí mám dát na vánoce. Co by ste mi doporučili?
Ďakuju za každej tip.
Ja mám 11 dceru. Záleží, co jí baví. Moje dcera si přeje tablet, suroviny na výrobu slizu a metrového plyšového medvěda. Moji kamarádky dcera ( taky 11) si přeje cool Kulicha, pleťové masky, řasenku a parfém 😉 takže je to fakt kus od kusu 😁😁😁
Tak jestli ji máš doma, asi víš, co ji baví, zajímá, co má ráda. U nás je to hodně sportovní vybavení, oblečení, styl oblíbených knih. Někdo má rád vyrábění nebo nějaké kreativní pomůcky. Všimla jsem si, že holky mají teď v oblibě domácí chlupaté overaly, myslím, že radost by mohly udělat i kvalitní sluchátka. Ale já jsem omezená tím, co mám kolem sebe, každé dítě je jiné a v tomto věku jsou někteří už hodně vyhranění.
Jinak u nás pořád frčí dopis Ježíškovi i když úplně už nevěří. Každý si píšeme svůj i manžel a já. Aspoň vím, co koupit a po čem opravdu touzi. Máme pravidlo, že si každý může napsat 3 dárky, které by nejvíce chtěl.
Pokud ještě nemá, zaboduješ s mp3 s pořádnýma sluchátkama.
Nase chce oblečení a stribrny retizek. Libilx by se ji malovatka ci štětce a podobne zalezitosti... kosmetika atd. Jeste bych ji rada koupila perfektní hreben TEENGLE TANZER... mají krásne designy.
Je to oříšek, navíc moje teď měla narozeniny. Mám globus, oblečení, batoh-kufrna kolečkách, botasky, knizky, reprák JBL, povlečení, dokupovat budu už jen par blbosti, drogerka. Dárky jsou i za prarodiče, dělám jim nákupčí ☺️
Tak at napise jeziskovi ,-)
Dcera má 11,5 a dostala už předem psa 😀😀😀
Pod stromeček dostane sluchátka, hřejícího plyšáka, první dospělácké malovátka a pak, protože si ještě ráda hraje, tak i lol panenku. A samozřejmě oblečení - šaty, mikiny, sportovní legíny ....
Na Mikuláše dostane omalovánky - ty holčičí se samilepkami, kde dokreslují oblečení, obličeje ....
Dceři bylo 12 v říjnu. Napsala Ježíškovi o notebook, Stranger things povlečení, tričko - prostě cokoliv se Stranger Things 🙂 obřího plyš. medvěda, bomby do koupele, řetěz na kalhoty, umělý nehty, malířská plátna a nějaký pořádný pastelky, peněženku
u nás kryty na mobil, hodně oblečení a jakákoli knížka s koňma/o koních, jezdeckou přilbu. Jo a lístky na Utubering🙄😅
Je to počítač 16gb ram a 2-3gh grafická karta.
Zdravím chtěla bych se zeptat má dcera má 13 les a nevi co své nejlepší kamaradce koupila k narozeninám jeji kamarádka je bláznivá a jde do každého nápadů co holky napadne ale nevíme co ji koupit k narozeninám nenapadá vás něco ? Předem děkuji za odpověď
Tak asi záleží jake ma zájmy. Treba by potěšilo nejake pěkné oblečení, knížka, sada na pískování ...