Dárek pod stromeček pro dvouletého syna

ivunka_bohousekk
23. lis 2018

Nemá někdo nápad co koupit pod stromeček synovi(2měsíce)..? Co jste třeba dávali vy? Já vůbec nevím co ... A kupovat hračky atd..je zbytečné když jěště nemá rozum..Děkuji..

taborskapetra
23. lis 2018

Nám bude na vánoce 4 měsíce. Koupili jsme Zebru RYAN. Dítě po ní může lézt. Bude moct díky ní stoupat a zatím poslouží jako hračka. Má mnoho funkcí od šustivých nožiček, kousátka, zrdcadko... Byla jsem zní nadčená když jsem jí sehnala. PS.:vím že cena je vysoká koupila jsem jí z druhé ruky za 500kč

pettrus1210
23. lis 2018

@ivunka_bohousekk dceři byly na vánoce 3 měsíce a dostala tez hraci podlozku

ivunka_bohousekk
autor
23. lis 2018

@taborskapetra Podívam se na net.. Taky by se mi líbila podle toho co píšete jinak děkuji ..

ivunka_bohousekk
autor
23. lis 2018

@pettrus1210 To už máme jinak děkuji

olga_
23. lis 2018

@ivunka_bohousekk Něco na památku (třeba dětský stříbrný řetízek, který mu jednou dáte), prvního plyšáka, který bude mimčo provázet, cokoli, co využije později a bude se vám hodit.

ai30
23. lis 2018

Drobnost na pamatku, nebo vubec nic. Nas prcek mel na Vanoce 7 mesicu a mel tam jenom jednu nejakou drobnost, ktera mu stejne byla ukradena. Nejvic ho bavilo trhat vanocni papir. Svetla ze stromecku a spolecne zpivani koled pro nej budou dulezitejsi, nez kramy pod stromkem.