Dárek na Vánoce pro mamču biokrb

silvous06
2. lis 2017
Uživatel silvous06 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od silvous06.

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli tu některá z vás nemá doma bio krb ? Máma by ho hrozně chtěla na Vánoce , ale upřímně nevím jaký vybrat. Hlavně pořád mluví o tom, že se do toho dá dát i aroma :/ není možné, že by si to s něčím pletla ?

kafr
3. lis 2017

Nechces tuto otazku dat spis na Modrastrecha.cz ? Bude tam urcite vic zkusenosti.

silvous06
autor
3. lis 2017
Uživatel silvous06 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od silvous06.

Tam jsem to psala také, ale nikdo s tím nemá zkušenost, že by byla možnost do toho dát aroma, tak já nevím ..

viki999
5. lis 2017

Ahoj, máme mini krbik, tchýně má normální na stěně. Dá se koupit přímo ten líh do biokrbu s přívoní, měli jsme určitě borovicovy a pak jsem viděla levandulovy nebo tak něco.. máme normální krb, tak tohle moc nevyužíváme.. @silvous06

kristyna0106
5. lis 2017
Uživatel kristyna0106 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kristyna0106.

Jak píše viki, ano prodávají se do těch biokrbů i aroma, které ti hezky provoní místnost. Kdyby tě ještě cokoliv zajímalo tak napiš máme doma dva 🙂

terkavil
4. pro 2018
Uživatel terkavil je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkavil.

@silvous06 ahojky
ja taky premyslim ze si to poridime na vanoce
tu https://www.levnekrby.cz/zajimavosti/vymozenost-jmenem-biokrb/jsem nasla par info o tom a jako proc ne
pecka