Ahoj. Máte prosím nějaké rady a tipy na vánoční dárky pro těhotnou kamarádku? Nebo co by se líbilo vám najít pod stromečkem?
Jen tak pro info: kamarádce je 30 a očekává druhého potomka. Na Vánoce bude v šestém měsíci.
O Vánocích budu na přelomu 6. a 7. měsíce, čekáme třetí dítko a faaaaakt by mi v tu dobu (vlastně už teď a samozřejmě dále) bodlo podávátko drobných předmětů 😀 Protože pořád se ohýbat pro maličkosti, které ty moje volšové ruce upustí, to je s tím břichem utrpení 😀
Takže já hlasuji pro stylové podávátko 🙂
Určitě něco rozmazlovacího pro ni, ne věci na miminko. Třeba permanentku na gravidjogu, masážní olejíčky na přípravu a k porodu. To by se líbilo mně. A nebo cokoliv, co má ráda, úplně bez souvislosti s těhotenstvím.
@me_druhe_ja k porodu prvního dítěte jsem ji dala nabitou kartu se 2000 Kč právě z toho důvodu aby si mohla pořídit sama, co zrovna potřebuje nebo co se jí líbí. Protože dítě určitě leze do peněz a takto jsem ji chtěla finančně vypomoct. A samozřejmě dostala ještě dobroty jenom pro ni.
@sudylichozrout no ona už teď má taky pořádné bříško. Mnohem větší než u prvního. Každopádně podávátko je fakt originální a jen tak někoho nenapadne 😃👍👍👍
@jade85 s tím souhlasím. Mají to být dárky pro ni a ne pro mimí. Pro miminko máme ještě několik měsíců čas. Už teď mám pro ni, až se mimí narodí, připravenou krásnou sadu ručník plus žíňenka. A ohlížím se dál. Pro mimí i pro ni. Hrozně ráda dělám lidem radost 😊 Vlastně minulý týden jsem pro ni koupila krásný tričko pro těhotné či po porodu kojící matky. Ale tento týden jsem byla u kamarádky na návštěvě a bříško ji dost vyrostlo a i celkově hodně přibrala. Tak jsem musela tričko vrátit protože mi je jasné že nebude pasovat. A větší bohužel neměli.
Tehotenskou masaz nebo rebozo satek
Já bych třeba určitě tu masáž ocenila - na žádné jsem nebyla, protože se mi nechtělo utrácet peníze jen "za mě," když bylo tolik výdajů kolem miminka. Nebo těhotenský/kojící polštář, pokud ještě nemá. Případně poukaz na pedikúru. 🙂
@pipi_puncocha Ano, je to tak, tehotne se hodne zanedbavaji. Ja si toto tehotenstvi naordinovala masaz s mou porodni asistentkou kazdy mesic (snesla bych i casteji, ale citim se blbe, ze utracim) a je to bozske. Vzdycky se citim jak novy clovek
@piggy123
ja bych se ji asi rovnou zeptala
Asi bych volila dárkovou kartu vybrat si může sama co potřebuje.
V těhotenství bych byla šťastná za jakýkoliv relax. Masáž, kosmetika, pedikúra, všechno dohromady a na 3 hodiny aspoň :D
Priklanim se za tehotenskou masaz u fyzioterapeuta, ja je uz v prvnim casto potrebovala, a ono se na rodicaku kazdych par stovek hodi. Moc si to uzije 🙂
@sudylichozrout teda to podávátko je bomba! :D Jsem teď 8 měsíc a všechno ze země si podávám nohama jak opice...kéž by přišel někdo teď s takovým dárkem! :D
Je pravda že ji hodně bolí záda. Navíc její první dítě je teprve rok staré, takže si nikdy pořádně neodpočine, protože pořád pobíhá s malým a nebo je ve střehu. Takže ty masáže jako dárek se mi zamlouvají 😊
Doufám, že se ještě někdo podělí o svá přání či zkušenosti 🤗
Děkuji za nápady, určitě nejsem jediná, kdo si z této diskuze odnese inspiraci 👍👍👍
@radullah ja si ho necham najezit, pokud to psychicky vydrzim do Vanoc 🙂
@sudylichozrout kdyz u nas bylo obdobi micku z bazenu po celem byte tak jsem nadavala, ze se furt ohejbam a fakt by se mi neco hodilo 😀 ted je s mickama klid (tuk tuk). Jenze syn zacal pred tydnem spat v posteli a jak tam s nim nelezim tak furt utika pryc a je to o nervy. Tak si k nemu leham a z te jeho male postele (160x70cm) mam pak problem vylezt a jeste si davat pozor abych ho neprobudila 😀 za 1-2 mesice se odtamtad asi fakt nedostanu 😀
Masaz pro tehotne zni skvele 🙂
Teď jsem v 5 měsíci, mám doma skoro dvouleťačku a slouhlasím s masáží, pouzkázkou ke kadeřnici nebo (mě osobně) by potěšila i poukázka na těhotenské nebo newborn focení, pokud máš tip na dobrou fotografku 😊
A nějaký pěkný nový kousek oblečení do šatníku by nikoho z vás nepotěšil? 🤔 To byl právě můj nápad číslo jedna 😂 Nějaký pěkný a pohodlný tričko/svetřík, co se může nosit v těhotenství a potom i ke kojení...
Já děti zatím nemám a ani nejsem těhotná, tak právě nevím, po čem těhotenské srdce touží... 😃
Těhotenská masáž a hlídání staršího potomka. :D
@eithelwing hlídám vždy, když je potřeba 😎 jsem hlavní “teta” 💪😂
@sudylichozrout Já chci taky!!
Me osobně by potěšila třeba nabitá karticka do DM na určitou částku. 🙂 Ale já jsem hodně na praktický dárky. 😀