Ahoj, kamarádka bude slavit brzy 30 a pomalu už vymýšlím co jí koupit. Co jste vy koupili nebo vymysleli pro kamarádky? Zážitek, dárek... Prosím o inspiraci😊 chtěla bych, aby to bylo něco velkého 🎁
Já kupovala jedné krásné náušnice, sama si řekla že by nějaké chtěla. Druhé peněženku. Samozřejmě s kyticí.
Já třeba dostala také náušnice a náhrdelník v sadě od nich (jsou to sestry). Od manžela jsem dostala velké fotoplatno a pak romantickou noc v pěkném hotelu v Praze s večeří, kyticí a divadlem, ráno se snídaní. To bylo fakt krásný.
Záleží na vašem vztahu, natůře kamarádky i tvé. Těžko radit, někomu může vyhovovat skok padákem a někomu třeba kurz malování/vaření.
Pak jsem darovali i peníze do balónků a kamarádka si je musela vystřílet šipkami,... Nebo album společných nebo legendárních fotek jako vzpomínku.
Já třeba nemocním poukaz na kosmetiku třeba 🤷
Děkuji, jasně že ji neznáte tak nedokážete říct dárek na míru. Proto se ptám co jste vy pořídili, aspoň pro inspiraci 😊
No my si s kamarádkami nedáváme velké dárky. Mně by se líbil poukaz do restaurace. Mám ráda divadlo, koncerty, sauny, ale teď to chce poukaz s dlouhou platností a vzít v úvahu, jestli je kamarádka očkovaná.
Kolegyni jsme se v práci skládali na osobního trenéra. (Byla spokojená.)
Nejsem na let s balonem, skok s padákem, jízdu ve ferrari.
My jsme si s nejlepšíma kámoškama nedaly nic a jely jsme společně na wellness pobyt... Vlastně takový dárek pro všechny🙂🙂, jinak jsem od přátel do dostala poukaz do restaurace, seskok padákem a hodinky..😉
Díky moc!
Jestli máš čas, tak ji udělej fotoknihu z vašich společných výletů a vůbec. Jsem dělala kamarádce i kamarádovi na 30 a oba byli nadšeni, není to drahé jen to sežere až moc času 😀
My si dáváme Únikové hry, máme je rádi 🙂
Co je to velký dárek? Pro někoho je hodně za 1 000 Kč, pro někoho je tisícovka drobnost.
Co má kamarádka ráda, jaké má koníčky?