Dárek k 30. Co jste koupili kamarádce?

17. lis 2021

Ahoj, kamarádka bude slavit brzy 30 a pomalu už vymýšlím co jí koupit. Co jste vy koupili nebo vymysleli pro kamarádky? Zážitek, dárek... Prosím o inspiraci😊 chtěla bych, aby to bylo něco velkého 🎁

levandule_k
18. lis 2021

Co je to velký dárek? Pro někoho je hodně za 1 000 Kč, pro někoho je tisícovka drobnost.

Co má kamarádka ráda, jaké má koníčky?

andycr
18. lis 2021

Já kupovala jedné krásné náušnice, sama si řekla že by nějaké chtěla. Druhé peněženku. Samozřejmě s kyticí.
Já třeba dostala také náušnice a náhrdelník v sadě od nich (jsou to sestry). Od manžela jsem dostala velké fotoplatno a pak romantickou noc v pěkném hotelu v Praze s večeří, kyticí a divadlem, ráno se snídaní. To bylo fakt krásný.

Záleží na vašem vztahu, natůře kamarádky i tvé. Těžko radit, někomu může vyhovovat skok padákem a někomu třeba kurz malování/vaření.

Pak jsem darovali i peníze do balónků a kamarádka si je musela vystřílet šipkami,... Nebo album společných nebo legendárních fotek jako vzpomínku.
Já třeba nemocním poukaz na kosmetiku třeba 🤷

autor
18. lis 2021

@levandule_k
@andycr

Děkuji, jasně že ji neznáte tak nedokážete říct dárek na míru. Proto se ptám co jste vy pořídili, aspoň pro inspiraci 😊

levandule_k
18. lis 2021

No my si s kamarádkami nedáváme velké dárky. Mně by se líbil poukaz do restaurace. Mám ráda divadlo, koncerty, sauny, ale teď to chce poukaz s dlouhou platností a vzít v úvahu, jestli je kamarádka očkovaná.
Kolegyni jsme se v práci skládali na osobního trenéra. (Byla spokojená.)
Nejsem na let s balonem, skok s padákem, jízdu ve ferrari.

veritanas
18. lis 2021

My jsme si s nejlepšíma kámoškama nedaly nic a jely jsme společně na wellness pobyt... Vlastně takový dárek pro všechny🙂🙂, jinak jsem od přátel do dostala poukaz do restaurace, seskok padákem a hodinky..😉

autor
18. lis 2021

Díky moc!

shirilka
18. lis 2021

Jestli máš čas, tak ji udělej fotoknihu z vašich společných výletů a vůbec. Jsem dělala kamarádce i kamarádovi na 30 a oba byli nadšeni, není to drahé jen to sežere až moc času 😀

kamino
18. lis 2021

My si dáváme Únikové hry, máme je rádi 🙂